Hajdú-Bihar

2013.02.04. 08:43

Magánberuházás, több mint egymilliárdért

Debrecen - Informatikai fejlesztő és könyvelő világcégekkel folytat tárgyalásokat a tulajdonos.

Debrecen - Informatikai fejlesztő és könyvelő világcégekkel folytat tárgyalásokat a tulajdonos.Ha az időjárás nem akadályozza jelentősen a munkát, akkor a nyár közepén - június 30-án - átadják a Vágóhíd utcán épülő 7300 négyzetméter alapterületű beruházást, amely fő rendeltetését tekintve irodaház és parkolóház lesz. Emellett étterem, hidegkonyha és büfé is létesül - mondta el a Napló érdeklődésére Boros József tulajdonos, a Dilk Kft. ügyvezető igazgatója.

A beruházás nem csak a mérete miatt kelti fel a figyelmet, hanem azért is, mert - ahogy a vállalkozók mondják – áll az ország, nem látni építkezéseket. Itt pedig magánberuházó vágott bele e komoly fejlesztésbe. Arra kérdésre, hogy sikerül-e majd belakni a helyiségeket, Boros József azt mondta, hosszabb ideje folytat tárgyalásokat multinacionális vállalkozásokkal, informatikai fejlesztő, illetve könyvelő céggel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!