Hajdú-Bihar

2013.01.27. 10:12

Küldjön hírt! - Vadászat?

Kirándulni, levegőzni, a horgásztavat megnézni indultam. /Debrecen-Bánk között/ - írja olvasónk

Kirándulni, levegőzni, a horgásztavat megnézni indultam. /Debrecen-Bánk között/ - írja olvasónkTelefonáló autóssal találkoztam az erdőben,majd egy nyitott terepjáróval, amin állt egy férfi kezében fegyver.Érdekes gondoltam, mintha a horgásztónál vadászat lenne.Röviddel ezután véres hó, nyom, amin kihúzták a zsákmányt.Újabb terpjárónál emberek beszélgettek,de nem vártak meg mint a horgászok szoktak.

Itt-ott lövések hangja,mégis vadászat van.rossz érzésem támadt jobb lesz hazamenni mielőtt vadnak néz,és eltalál valaki.Az út közepén autó,hosszas dudálásra előkerültek a gazdáik lelőtt vaddisznókat húztak magukkal.Többen voltak, de senki sem mondta, hogy itt kérem vadászat van, hogy itt most megsérülhet aki nem vadász. A vadászat, azt mondják felelősségteljes,magas intelligenciát követelő életforma. Nem bántam volna ha hangosan rám rivall :rosszkor vagyok rossz helyen. Miért nem írták ki a bejáratoknál hogy nem lehet behajtani. Hol maradtak a vadászat elengedhetetlen szabályai? Hol vannak a hajtók?

Este a tv-ben mi volt az első hír? az hogy ide nem messze vaddisznóvadászat közben lövés ért valakit!!!!

Csak a vad elejtése a fontos? Az mellékes hogy mi van, lesz a természetet kedvelő, jámborabb kedvtelésű emberekkel? Miért nem törődnek egyesek a többiekkel?

Megfontolandó./szerintem/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!