Hajdú-Bihar

2011.07.13. 20:22

Visszatért Hajdúdorogra a "Páratlan Páros"

Hajdúdorog - Szép nyitánnyal indított a II. Hajdúdorogi Szabadtéri Színházi Esték első előadása, a Páratlan Páros 2.

Hajdúdorog - Szép nyitánnyal indított a II. Hajdúdorogi Szabadtéri Színházi Esték első előadása, a Páratlan Páros 2.

A méltán híres Mandala Dalszínház produkcióját, az előző évhez hasonlóan, a Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény díszudvarán mutatták be óriási sikerrel. A kacagni vágyókat még az eső sem tántoríthatta el, a nézők esernyőkkel felszerelkezve űzték el a kéretlen csapadékot, hiszen a shownak folytatódnia kell!

A történet szerint a boldog bigámiában élő John Smith (Kovács Attila) kettős élete kifogástalan. Taxisofőrként ingázik szerető feleségei és kamasz gyermekei között. Az idilli állapotnak a fiatalok internetes ismeretsége vet véget, akik lelkesen fedezik fel, hogy mindkettőjük apját John Smithnek hívják, véletlenül épp egyidősek és ugyanaz a foglalkozásuk. A családfőnek azonnal intézkednie kell, ha meg akarja akadályozni a féltestvérek találkozását és az életének széthullását. Az események közti navigálásban segítségére lesz Stanley barátja, aki bár nem túl ügyes hazudozó, de derekasan menti a menthetőt.

A színházi estek következő előadása, a Vígszínház művészeinek vendégjátékában M. Schisgal: Szerelem, Ó! című darabja lesz július 23-án, szombaton 21 órától. Jegyek a Görög Demeter Művelődési Házban elővételben is kaphatóak 1700 Ft-os és 1400 Ft-os kedvezményes áron. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

- Mosolygó Marietta -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!