Őszre ígérték meg a vezeték cseréjét Miskolcon

Akt.:
A tavalyi csőtörés helyszínén
A tavalyi csőtörés helyszínén
Miskolc – Tavaly többször beszámoltunk a Tárogató utcában élők kálváriájáról, akik már aláírásokat is gyűjtöttek és adtak át az illetékeseknek annak érdekében, hogy kicseréljék náluk a vízvezetéket.

Az ott élők tudomása szerint ugyanis már hatvan éves is elmúlt a vezeték, ami miatt folyamatos a meghibásodás, csőtörés, ezt pedig egyre rosszabbul viselik a lakók. Első megkeresésünkre még arról tájékoztatott a MIVÍZ, hogy bár szerepel a rekonstrukciós terveik között a vezeték cseréje, ám a megfelelő forrást még nem sikerült rá előteremteni. Tavaly ősszel azonban már azzal a jó hírrel szolgáltak, hogy megvan a forrás, így az engedélyek beszerzése után, akár már 2016 végén megtörténhet a vezetékszakasz cseréje.

A napokban azonban azzal keresték az ott lakók a szerkesztőségünket, hogy még mindig nem történt meg a beavatkozás, miközben újra folyamatos a csőtörés. Újabb megkeresésünkre azt a tájékoztatást kaptuk, hogy„a Tárogató utcai ivóvízvezeték cseréjével kapcsolatban a MIVÍZ Kft. rendelkezik a szükséges engedélyekkel és kiviteli tervvel, a vízvezeték cseréje várhatóan idén ősszel elkészül”.

ÉM-HI


Miskolc - A terv már készen van, az engedélyezés pedig folyamatban. Tavaly szeptemberben írtunk először arról, hogy rendszeres a vízvezeték meghibásodása a miskolci Tárogató utcában, ami miatt az ott élők ilyenkor kénytelenek a szolgáltatást nélkülözni. A végleges megoldást csupán a vízvezeték cs...

Tárogató utcai állapot három héttel ezelőtt
Miskolc - Ha az időjárás is engedi, még idén kicserélik a vízvezetéket. Három hete írtunk róla, hogy rendszeres a meghibásodás a Tárogató utcában, ami miatt az ott élők kénytelenek a szolgáltatást nélkülözni. Megkeresésünkre akkor úgy reagált a MIVÍZ Kft., hogy valóban vannak meghibásodások az ut...

Ottjártunkkor is épp csőtörés volt
Miskolc - Folyamatos csőtörésre panaszkodnak a Tárogató utcában. Nincs olyan hónap, hogy ne lenne csőtörés az utcában, ami miatt nélkülözniük kell aznap az ivóvizet, kereste meg szerkesztőségünket a görömbölyi Tárogató utca egyik lakója – éppen egy meghibásodás alkalmával. Állítása szerint évek ó...Görömböly.
BOON.HU


hirdetés