Tilosban hajtott a sínekre a kamion Hernádszurdoknál

Tilosban hajtott a sínekre a kamion - illusztráció
Tilosban hajtott a sínekre a kamion - illusztráció
Hernádszurdok – Egy bolgár felségjelzésű kamion ütközött össze hétfőn délután a Hernádszurdoknál lévő vasúti átjáróban egy arra haladó menetrendszerű vonatszerelvénnyel.

Mint megtudtuk, a 3-as főközlekedési utat keresztező átjáróban rendesen működött a fényjelző berendezés, így az feltételezhető, hogy a nehézgépjármű vezetője figyelmetlenül közelítette meg az átjárót és hajtott a tilos jelzés ellenére a sínekre.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A személyvonat utasainak a tűzoltók segítettek a szerelvényt elhagyni. Az utasokért a MÁV mentesítő buszjáratokat küldött. Az adott szakaszon teljes útzár volt a műszaki mentés idejére, amelyhez a megyei katasztrófavédelem nagydaruját is be kellett vetni.

ÉM-SZB


Vonat és kamion ütközött a vasúti átjáróban - illusztráció
Hernádszurdok - Kamion és egy vonat ütközött Hernádszurdokon, a Bocskai úton lévő vasúti átjáróban hétfőn délután. A baleset miatt az encsi és a gönci hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a balesetben érintett járműveket és segítséget nyújtottak a vonaton utazóknak a va...Gönc.
BOON.HU


hirdetés