Gazdaság

2016.11.10. 11:26

Networking útmutató álláskeresőknek

<p style="text-align: justify;"><strong>Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Álláskereséskor a legnehezebb feladatokat is meg kell tudni oldani, olyanokat is, amiket a munkavállalók kifejezetten kizárnak. Az idegen emberek megszólítása, a hideghívás, levélírás ismeretlen embereknek mind-mind komoly próbatétel.</strong></p>

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Álláskereséskor a legnehezebb feladatokat is meg kell tudni oldani, olyanokat is, amiket a munkavállalók kifejezetten kizárnak. Az idegen emberek megszólítása, a hideghívás, levélírás ismeretlen embereknek mind-mind komoly próbatétel.

Ha egy álláskereső ráveszi magát, hogy segítséget kérjen, leggyakrabban az ismerőseihez fordul. De előfordulhat, hogy nincs ismerőse (pl. épp költözés után van), vagy akiket ismer, nem tudnak segíteni. Következő lépés tehát az ismeretlenek megszólítása. Ennek könnyebb módja, amikor a lehetséges munkáltatókról egy listát készítünk, és ha hirdetnek állást, ha nem, küldünk álláspályázatot.

A cikk folytatásához kattints ide.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!