Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.02.23. 12:13

SZDSZ-sajtótájékoztató: Plakáttal a tandíj mellett

<p>Nyíregyháza - Sajtótájékoztató a tandíjról és az ellenzék kampányáról.</p>

Léderer András, az SZDSZ-Új Generáció elnöke szombati nyíregyházi tájékoztatóján a tandíjjal kapcsolatban kifejtette:egy vándorkiállítás indításával, képileg is be szeretnék mutatni a tandíj mellett szóló érveket.

– Erős és egyértelmű érveink vannak, hiszen a korábbi rendszerrel ellentétben lehetőség van arra, hogy csak az fizessen az oktatásért, aki valóban használja azt, ne az ország összes adófizetője, ez csak így lehet igazságos – jelentette ki. Az elnök hozzátette: a szociálisan hátrányos helyzetű, jó tanulók sem fognak lemaradni a tanulás lehetőségéről, hiszen a rendszer a legjobbakat a tandíjmentességgel is segíti.

Lövei Csaba, a párt megyei irodavezetője a Fideszkampányával kapcsolatban megjegyezte: már rég lejárt lemez az ellenzéki párt eszközei között a rémhírterjesztés, a lejáratás, a válaszók „megdolgozása.” – Külön sértő a választás lebonyolításában részt vevő köztiszviselők felé tett csalásokra való folytonos utalás a Fidesz részéről, s már csak idő kérdése, mikor fognak ezen a válaszók maguk is átlátni – tette hozzá.

- Varró Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!