Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.04.01. 12:54

Régi előfizetőnk véleménye a Keletről - "Mindenütt jó, de legjobb itthon"

Nyíregyháza - Lokálpatriótaként kötelességének tekinti a megyei napilap olvasását.

Nyíregyháza - Lokálpatriótaként kötelességének tekinti a megyei napilap olvasását.

Már a szüleimnek is járt az újság, így a Kelet-Magyarországot és annak elődjét már gyermekkoromtól fogva ismerem, lapozgatom - mondja hűséges nyíregyházi előfizetőnk, Kiss Gyula, aki lokálpatriótaként kedves kötelességének tekinti a megyei napilap olvasását.

- Sportkedvelő ember vagyok, mégis, reggelente az újság címoldalát nézem át először., hiszen ott találhatóak a legfrissebb, legérdekesebb információk. Egyfajta gyorsolvasással átfutom a többi oldalt, majd alaposan elmélyedek azokban a cikkekben, amelyek érdekelnek. A sport oldalak, a Fórum, az Utazás, az Ízvilág mellett Angyal Sándor vendégsorait és a Hazai tájon oldalakat is kedvelem. Otthonról már úgy indulok útnak, hogy a teljes újságot elolvastam, így nem jelent gondot az ismerőseimmel arról beszélgetni, mit írt az aznapi Kelet-Magyarország. A lányomék egy nap késéssel, tőlünk kapják meg a napilapot, egy előfizetés tehát két családot szolgál ki.

Hosszú időn át az idegenforgalomban dolgoztam, egy utazási iroda vezetője voltam, s a mai napig idegenvezetőként dolgozom, ezért az Utazás oldalak, illetve a turizmussal foglalkozó írások nagyon érdekelnek. Eddig közel hatvan országban jártam már, öt idegen nyelvből van állami nyelvvizsgám. Volt olyan időszak az életemben, amikor az esztendő felét külföldön töltöttem. Szívesen járom a világot, ismer(tet)ek meg új tájakat, nevezetességeket, ugyanakkor tagadhatatlan a régi mondás igazsága: "mindenütt jó, de legjobb itthon!".

- KM-PI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!