Videó: Szabálytalanul előző teherautók akadtak horogra Borsodban

Szabálytalanul előző teherautók akadtak horogra Borsodban
Szabálytalanul előző teherautók akadtak horogra Borsodban - © Forrás: police.hu
Miskolc, Emőd – Kétnapos ellenőrzési akciót hajtottak végre a rendőrök az M3-as autópályán. A tehergépkocsik előzési tilalmának érvényre juttatása volt az elsődleges cél.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Emődi Autópálya Alosztály munkatársai február 9-én és 12-én közúti ellenőrzéseket hajtottak végre az M3-as autópálya megyei szakaszán. Az intézkedés elsősorban a nehéz tehergépkocsik előzési tilalmának betartatására irányult.

Az ellenőrzés időszakában a rendőrök szabálytalan előzés miatt összesen hat sofőrrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot. A járőrök szankcionálták még a sebességtúllépést, a leállósáv jogosulatlan használatát, vagy éppen a nem megfelelő műszaki állapotot.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az autópálya alosztály munkatársai folyamatos ellenőrzéseket hajtanak végre az M3-as autópályán.

További intelemként említendő, hogy tilos előzni az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sávval rendelkező autópályán és autóúton 6 óra és 22 óra között – a 7500 kilogrammot meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű – tehergépkocsival, vontatóval, valamint pótkocsiból álló járműszerelvénnyel!

ÉM


Razziáztak a rendőrök az M3-as autópályán
Miskolc - A Heves Megyei rendőrök a nehéz tehergépkocsik szabálytalan előzését ellenőrizték és szankcionálták az M3-as autópályán. A közlekedésbiztonsági és közbiztonsági helyzet javítása érdekében az Autópálya Alosztály és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály rendőrei célirán...Emőd.
BOON.HU


hirdetés