Életstílus

2016.11.13. 16:13

Fehér folttal a hajában született egy baba, ő a negyedik ilyen a családban

USA - A család nem tudja, hogy mennyi időre nyúlik vissza a különös "anyajegy".

USA - A család nem tudja, hogy mennyi időre nyúlik vissza a különös "anyajegy".

Mekkora esélye van annak, hogy egy családban négy embernek is ugyanaz a fehér folt megjelenik a hajában? Nem tudni. Viszont a dél-karolinai Ridgelanden élő MilliAnna Worthy a negyedik, és egyben a legkisebb családtag, akivel mindez megtörtént. A most 18 hónapos gyermek ugyanolyan "anyajeggyel" született, mint édesanyja, Brianna, valamint a nagymamája és a dédnagyanyja.

A fehér hajat és a bőr egyes részein a fehér területet egy pigment hiánya okozza. - Nem tudjuk, hogy mennyi időre nyúlik vissza ez a jellegzetesség, mert a nagymamámat örökbe fogadták és nem tudjuk, kik voltak a biológiai szülei - mondta Brianna. Hozzátette, a húga, aki nem sokkal utána született, nem örökölte ezt a hajat, de nem tudni, hogy MilliAnna majd egy napon továbbadja-e ezt. - Tervezem, hogy ha majd nagyobb lesz a lányom, beszélek vele erről, elmondom neki, hogy gyönyörű és ne foglalkozzon az emberek véleményével - tette hozzá.


Mehmet Genç egy török utazó fotográfus, aki útja során különleges fényképeket készít. Egyszerűen annyit mond az embereknek, hogy "gyönyörű vagy", majd lefényképezi őket. Az eredmény pedig varázslatos.

A hatéves gyerek arra hívta fel a figyelmet, hogy senkit nem szabad megkülönböztetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!