Furcsának nevezték autista testvérét, ezreket hatott meg levelével egy kislány

Akt.:
Furcsának nevezték autista testvérét, ezreket hatott meg levelével egy kislány
© Forrás: metro.co.uk
A hatéves gyerek arra hívta fel a figyelmet, hogy senkit nem szabad megkülönböztetni.

Emberek ezreinek szívét érintette meg annak a kislánynak a levele, aki autista testvéréről írt megható sorokat. A levelet az édesanyja posztolta a Facebookon. A hatéves Lex nagyon megbántva érezte magát, amikor az egyik osztálytársa azt mondta a testvéréről, hogy “furcsa”, nem tudva arról, hogy Lex testvére autista. Ekkor eldöntötte, hogy leírja a történteket és az érzéseit.

“Hétfőn nagyon szomorú voltam, mert az egyik lány az osztályból azt mondta, hogy a testvérem furcsa. A bátyám autista, és nem furcsa. Szeretném, ha az iskolában tanulnánk a fogyatékosságról, hogy mindenki megértse, néhány ember különbözik tőlünk, de ugyanúgy kellene kezelnünk őket”

Lex anyukája, Sophie Camilleri nagyon büszke volt a lányára, majd meg is osztotta a levelet az interneten, amihez a következőket írta: A múlt héten Lex azzal jött haza az iskolából, hogy furcsának nevezték a testvérét. Lex mondta a gyereknek, hogy a bátya autista, de nem értette, hogy az mit jelent. Mindez nagyon felzaklatta, de változtatni akart ezen.

(Metro)


Megható videót készített férjének a menyasszony esküvőjük napjára

A fiatal menyasszony különleges ajándékkal lepte meg leendő férjét a nagy nap alkalmából. Az internetet is meghódított cuki videójával.

Találékonyság: sörösüvegből készült, de drágának tűnő gyűrűt készített barátnőjének egy diák

Kína – Megmutatjuk, hogyan lepheti meg kedvesét, ha nincs elegendő pénze drága ékszerre.