Bulvár, celeb

2017.07.10. 15:22

Videó: Atyaúristen! Íme, a baleset, ami után garantáltan fogni fogod a fejed egy darabig

Azt mondják, a nők gond nélkül tudnak egyszerre két dologra figyelni, az alábbi hölgynek azonban ez nem jött össze.

Azt mondják, a nők gond nélkül tudnak egyszerre két dologra figyelni, az alábbi hölgynek azonban ez nem jött össze.

Az még igen, hogy elkezdje megelőzni az úton megálló teherautót, de az már nem, hogy ki is kerülje... A hátteret is érdemes egyébként figyelni.... De előre szólunk, ez fájni fog. Nagyon!

Forrás: automotor.hu.


Néha az ember úgy érzi, az egész világon folyamatosan építkeznek, és lezárnak minden második utat. Ezért azonban a legtöbben csak magukban duzzognak. Nem úgy, mint ez a kanadai hölgy...

Láttunk már egy-két őrült dolgot az autópályán, ám az alábbi amerikai videóra már nem tudunk mit írni. Nem is szeretnénk lelőni a poént, dolgozza ezt fel mindenki maga!

Egy texasi hölgy nem kevés alkohol elfogyasztása után félreállt az autópályán, majd megvárta, míg egy kamion érkezik a szélső sávba, és padlógázt nyomott. Az öngyilkossági kísérlet sikertelen volt, viszont a nő három embert küldött kórházba ezzel, ami miatt emberölési kísérlettel vádolják.

Bár tudjuk, hogy a hölgyek között is vannak kiváló sofőrök, nehéz megállni, hogy ne mutassuk meg a másik oldalt is. Azokat, akiknek kevésbé ajánlanánk az autóvezetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!