Videó: Elege lett a várakozásból, átgázolt a munkáson a nő (18+)

Akt.:
Elege lett a várakozásból, átgázolt a munkáson a nő
Elege lett a várakozásból, átgázolt a munkáson a nő
Néha az ember úgy érzi, az egész világon folyamatosan építkeznek, és lezárnak minden második utat. Ezért azonban a legtöbben csak magukban duzzognak. Nem úgy, mint ez a kanadai hölgy…

A vancouveri rendőrség beszámolója szerint igazi ámokfutást rendezett a Hyundaiban ülő nő, akinek egyik gázolását videóra is vették. Nem ez volt ugyanis az egyetlen, a hírek szerint néhány kilométerrel arrébb egy másik munkást is elütött.

Mivel a rendszáma a felvételen tökéletesen kivehető, a rendőrség szinte azonnal meg is találta a sofőrt, aki mentségére azt hozta fel, nagyon nehéz napja volt…

Mindkét elütött munkást azonnal kórházba szállították, és mindkettejük megúszta szerencsére kisebb sérülésekkel.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Elgázolta a busz, de aztán felállt és lazán bement a legközelebbi kocsmába

Te mit tennél, ha elgázolna egy busz? Hasítanál te is a kocsmába, ráinni egy jó felest, ahogy minden normális ember tenné – pont így cselekedett a brit Simon Smith is, aki későn vette észre a felé száguldó helyi járatot.

Videó: Felhúzták a biciklisek, begőzölt a nő – Egyszerre kettőt is szándékosan elgázolt

A hírek szerint nem sokkal korábban egy zebránál volt nézeteltérés az autós és az egyik biciklis között, ennek végén a bringás “erősen becsapta” a Hyundai hátsó ajtaját. Ennyi elég volt ahhoz, hogy a nő dühében szándékosan elgázoljon rögtön két kerékpárost is.

Videó: A buszra kapaszkodva utazott, átmentek rajta. Az igazi döbbenet csak ezután jött!

Az alábbi úriember valamiért úgy érezte, a buszra felülve utazni már nem elég menő, így inkább a hátuljára kapaszkodva robogott. Más kérdés, hogy nem bírta sokáig és leesett, majd átment rajta egy kisteherautó. És aki azt hiszi, jött a mentő, és itt volt a sztori vége, az hatalmasat téved. Itt a modern Terminátor!

Videó: „Nem vettem észre…” – Két kerékkel ment át a 4 éves fiún, döbbenetes véget ért a sztori!

„Nem vettem észre…” – ez volt a mentsége annak a kínai sofőrnek, aki elgázolt egy 4 esztendős kisfiút Sanghaj külvárosában. A történet azonban meglepő véget ért.