Bulvár, celeb

2016.12.02. 17:30

Videó: A sofőr megőrült - Ökölharc, nekitolatás, lapátos támadás... egy koccanás miatt

Döbbenetes videót hozott nyilvánosságra a manchesteri rendőrség: a történet két teherautó koccanásával kezdődött, a sofőrök ezután vitatkozni kezdtek, a többit pedig mutatjuk!

Döbbenetes videót hozott nyilvánosságra a manchesteri rendőrség: a történet két teherautó koccanásával kezdődött, a sofőrök ezután vitatkozni kezdtek, a többit pedig mutatjuk!

Az alapszituáció az, hogy a kamion hátulról nekikoccant a pick-up-nak, és a két sofőr elkezdi megbeszélni a dolgot. Eddig még rendben is van, de a videón szinte azonnal eszelősre fordulnak a dolgok, amikor a pick-up vezetőjének eldurran az agya...

Ráront a másikra, és feltoltja a kamionra, majd kis ökölharc után otthagyja a kollégáját, de csak addig, amíg be nem vágódik a saját kocsijába, hogy izomból nekitolasson az eredeti koccanónak. És még ez sem elég: kiszáll megint, előránt egy lapátot, bezúzza vele a kamion anyósülési ablakát, és megpróbálja kiszedni az utast. Aztán, mintha mi se történt volna, elhajt.

A rendőrség közleménye szerint a kamionosok megúszták komolyabb sérülés nélkül a támadást. Az őrültet keresik.

Forrás: automotor.hu.


Elszabadult a pokol Dél-Los Angelesben: két nő roncsderbivel akart rendezni egy parkolóhely-vitát. Az esetről a helyi ABC7 tévécsatorna tett közzé felvételt a Facebookon.

Elképesztő eset történt múlt héten Floridában: kedden, hajnali fél négykor verekedés tört ki egy tampai bár előtt, melyet úgy fékezett meg az egyik férfi, hogy ráhúzta a kormányt a bunyózókra. Egyiküket úgy elütötte, hogy áttörte vele az ivó kirakatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!