Videó: Meghökkentő módszerrel fékezte meg az utcai bunyót… elütött mindenkit

Akt.:
Meghökkentő módszerrel fékezte meg az utcai bunyót... elütött mindenkit
Meghökkentő módszerrel fékezte meg az utcai bunyót... elütött mindenkit
Elképesztő eset történt múlt héten Floridában: kedden, hajnali fél négykor verekedés tört ki egy tampai bár előtt, melyet úgy fékezett meg az egyik férfi, hogy ráhúzta a kormányt a bunyózókra. Egyiküket úgy elütötte, hogy áttörte vele az ivó kirakatát.

A helyi híradó szerint a gázoló sofőr is benne volt a bunyóban, de le akart lépni. Bepattant a kocsijába, meg akart fordulni az úttesten, és elhajtani, de ehelyett rárobbant a járdára, és elütötte a még mindig verekedő feleket. Aztán kitolatott a a bárból, és elhajtott.

Az a férfi, akit az autós áttolt a kirakaton, az ijesztő látvány ellenére megúszta kisebb láb- és fejsérüléssel. A bárban 15 ezer dolláros kár keletkezett. A romboló elkövetőt még keresi a rendőrség.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Az ittas Lexus-tulaj a balhé közben a kéziféket sem húzta be, de nem ez a legmeglepőbb!

Már nem is mondjuk melyik országban járunk. Most épp egy Lexus-tulaj és egy motoros akadt össze, előbbi pedig annyira el volt foglalva azzal, hogy igazságot szolgáltasson, hogy még a kéziféket is elfelejtette behúzni. Bár az állapotát elnézve, van ennél nagyobb baja is…

Videó: Várd meg, míg megállnak! Ennél „oroszabb” autós felvétel a világon nincs

A „Szentpétervár utain” Youtube-csatornán jelent meg a minap a videó, ami ennél tökéletesebben nem is foglalhatná össze az orosz autós életérzést. Csak várd meg, míg megáll az autó. A többihez már nem kell kommentár.

Videó: Na, ezért ne mobilozzunk, ha épp átkelünk az úton!

Amikor átkelünk az úttesten, akkor mindig nézzünk körül alaposan – nem véletlenül tanít erre mindenkit az anyukája, apukája, pedagógusa és mindenki más is. Az alábbi videón a férfi – aki egyébként szabálytalanul, nem a zebrán kelt át – a mobilja kijelzőjét nézte, miközben átvágott a pirosnál várakozó kocsik között az úttesten, viszont ez is elég volt ahhoz, hogy majdnem egy beérkező busz alá sétáljon.