Videó: Őrület! Roncsderbi-apokalipszisbe torkollt két nő parkolóhely-vitája Amerikában

Akt.:
Őrület! Roncsderbi-apokalipszisbe torkollt két nő parkolóhely-vitája Amerikában
Őrület! Roncsderbi-apokalipszisbe torkollt két nő parkolóhely-vitája Amerikában
Elszabadult a pokol Dél-Los Angelesben: két nő roncsderbivel akart rendezni egy parkolóhely-vitát. Az esetről a helyi ABC7 tévécsatorna tett közzé felvételt a Facebookon.

Mindkét tettesnél elgurult a gyógyszer. Előbb csúnyán összeverekedtek, úgy, hogy egyikük a földön fekve kötött ki, míg a pink felsős másik rugdosta, majd még ennél is tovább eszkalálódott az ügy: a megrugdalt asszony beült fehér kocsija volánja mögé, és nekihajtott a másik nő ezüst színű kocsijának, újra és újra.

A rugdosó az anyósülésen ült, kiszállt, a rugdosottnak pedig ezután majdnem sikerült leszakítania a nyitva maradt ajtót. A megzúzott autót a sofőrje az utcára menekítette, a rugdosott pedig ráhúzta a kormányt a pink felsős asszonyra. Elhibázta, de közben majdnem másokat is elütött.

Aztán kikanyarodott az elmenekült kocsi után az utcára, és ott is nekiment, végül elhajtott, de távoztában még kidöntött egy tűzcsapot, hogy az egész apokalipszist egy habzó szökőkút koronázza meg.

Forrás: automotor.hu.


Videó: Ezután többé meg sem fordul a fejedben, hogy elfoglald egy terepjáró parkolóhelyét

Nézd meg, mi történik ha valaki leparkol arra a helyre, amelyet egy dzsip már kinézett magának a bevásárlóközpont előtt. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogja annyiban hagyni a dolgot.

Videó: Meghökkentő módszerrel fékezte meg az utcai bunyót… elütött mindenkit

Elképesztő eset történt múlt héten Floridában: kedden, hajnali fél négykor verekedés tört ki egy tampai bár előtt, melyet úgy fékezett meg az egyik férfi, hogy ráhúzta a kormányt a bunyózókra. Egyiküket úgy elütötte, hogy áttörte vele az ivó kirakatát.
hirdetés


hirdet�s