Bulvár, celeb

2008.01.02. 14:41

McCartney titkos szívműtétje

<p>A hírek szerint Paul McCartney még az ősszel megoperáltatta a szívét, de ez csak most került nyilvánosságra. <dia width="850" height="630" alt="McCartney 2007.05.28."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/McCartney_2007_05_28_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="McCartney 2007.05.28." /></a></dia></p>

A jobb véráramlás elősegítése érdekében operálták meg Paul McCartney szívét.
A beavatkozást egy londoni magánklinikán végezték el, anélkül, hogy a sajtó kiszagolta volna.

McCartney a rossz közérzete miatt kereste fel az orvosát, aki egy szívspecialistához küldte.
Több vizsgálatot elvégeztek, majd a műtét mellett döntöttek az orvosok.

Ezt most mesélte el a "The Sun" című lapnak az ex-Beatle egyik barátja. "Rutinműtét volt, de természetesen minden szívműtétnek megvan a maga kockázata." - mondta a barát.

Paul McCartney teljesen rendbe jött, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az egyik szilveszteri show-ban történt fellépés. Itt Kylie Minogue-val mutatta be Paul az egyik új dalát.

Talán a jó kondi annak köszönhető, hogy a Heather Millstől való válás lassan véget ér. A februári tárgyalásokon eldől, mennyi jár Heathernek a közel 1,2 milliárd euróra becsült vagyonból.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!