Bulvár, celeb

2007.12.10. 14:53

Victoria Beckham kislányt szeretne

<p>Vajon tényleg terhes Victoria Beckham? Geri Halliwell elszólta magát, de ez nem biztos, hogy jelent valamit. <dia width="850" height="630" alt="Victoria Beckham arcai "><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Victoria_Beckham_arcai_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Victoria Beckham arcai " /></a></dia></p>

Gyakran pletykálnak a sztárok terhességéről. Ha minden pletyka igaz lenne, évente akár 2-3 gyereke is születne egy hírességnek.

Most Geri Halliwell tett eléggé félre nem érthető kijelentéseket Victoria Beckham állapotára.
Geri állítólag egy koncerten a következőket kiabálta a közönségnek: "Victoria nincs egyedül. Terhes!”

Victoria Beckham egyelőre nem nyilatkozott, de már Los Angelesbe költözésükkor megerősítették David Beckhammel, hogy szeretnének még egy gyereket, és különösen egy kislánynak örülnének. De a tervek szerint csak jövőre szerettek volna belevágni a baba-projektbe.

Talán az időpont most nem annyira megfelelő, mivel a Spice Girls turné csak most kezdődött, de talán a kislány utáni vágyakozás erősebb volt a Beckham házaspárban, mint az ésszerűség.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!