Bulvár, celeb

2007.12.14. 16:29

A Spice Girls szexi titkai

<p>Emma Bunton nem tud lábra állni, de a rajongókat kárpótolja a többi lány, mert a szájukat járatják. <dia width="850" height="630" alt="Spice Girls 2007. 11. 23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Spice_Girls_2007__11__23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Spice Girls 2007. 11. 23." /></a></dia><BR /></p>

A Spice Girls visszatérésével megcáfolta a csillagászat egyik alaptételét. Eddig azt hittük, ha egy csillag fénye kialszik, az többé már nem világít. Ám a csajoké most jobban ragyog, mint karrierjük kezdetén.

A turnéjukra nem lehetne annyi jegyet kiadni, hogy ne fogyjanak el, és a rajongók minden koncert után ódákat zengenek róluk.

A Fűszeres show a hétvégén debütált volna szülőföldjükön, Angliában, de lehet, hogy elmarad néhány fellépés. Emma Bunton bokája ugyanis megsérült, és csak mankóval tud közlekedni. Amivel pedig elég nehéz a koreográfiát bemutatni.

A baleset néhány napja történt a vegasi állomás végén. A banda már vonult le a színpadról, amikor Victoria megbotlott és lökött egyet Baby Spice-on, aki bemutatott egy beyoncé-s hason le a lépcsőn mozdulatot.

Rögvest elvitték David Beckham specialistájához. De a doktor is csak ember és nem varázsló, így nem sikerült talpra állítania. A rajongók még reménykedtek a gyógyulásban, ám amikor a lányok csütörtökön megérkeztek Londonba, mindenki elszomorodott. Emma Bunton ugyanis tolókocsiban hagyta el a repteret.

Míg Bunton lábadozik, addig a többiek annyi interjút adnak, amennyit csak bírnak. Mel C elmesélte, hogy most korántsem olyan a hangulat az öltözőben, mint anno. Régen mindig összevesztek legalább ketten, általában Geri és Mel B. De az is előfordult, hogy néhány koktél után mindannyian csókolóztak a egymással. Persze csak kísérleti jelleggel.

A focistafeleségek királynője pedig Larry King-nél teregette ki a szennyest. Elárulta, hogy meztelenül alszanak Daviddel, így sokkal többet kívánják meg egymást, mintha pizsamában pihennének. Becks pedig egy igazi szex gép, szóval nemcsak a pályán talál mindig a kapuba.

Forrás:www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!