BOON Sziréna

2018.01.26. 15:36

Mezőnyárádi emberölés - „Üssön meg a guta az unokáddal együtt!”

Miskolc, Mezőnyárád - Lakhelyelhagyási tilalom az élettársát megölő idős férfival szemben.

Miskolc, Mezőnyárád - Lakhelyelhagyási tilalom az élettársát megölő idős férfival szemben.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra lakhelyelhagyási tilalmát rendelte el annak a 83 éves férfinak, akivel szemben emberölés miatt indult meg az eljárás.

Sokat veszekedtek

A férfi 1990 óta élt élettársi kapcsolatban egy nővel a férfi mezőnyárádi ingatlanában. Élettársi kapcsolatuk már évekkel ezelőtt megromlott, az élettárs magatartása miatt. Napi rendszerességgel fordultak elő viták, veszekedések, amely során a nő a férfit és annak családtagjait rendszeresen szidalmazta, trágár kifejezésekkel illette. Emiatt a férfit sem a gyermekei, sem az unokái nem látogathatták.

Január 23-án is veszekedtek, amikor a nő el is zavarta a férfit otthonról. Az elment a postára és amikor hazament a fáskamrában levő nő rákiabált, hogy „Üssön meg a guta az unokáddal együtt!” Ekkor az idős férfi kezébe vett egy fahasábot és fejen ütötte élettársát. A nő először a kamra falának esett, majd megtántorodva a földre zuhant és a fejét a fáskamra előtt lévő teherautó vas felnijébe ütötte. A nő a helyszínen meghalt.

Háziőrizetet javasoltak

Az ügyészség házi őrizet elrendelésére irányuló indítványával szemben a bíróság a férfi eljárás során tanúsított magatartása, személyi-családi körülményei és idős kora miatt elegendőnek tartotta a lakhelyelhagyási tilalom elrendelését. A végzés jogerős.

ÉM-SZB


[related-post post_id="3746092"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!