Mezőnyárádi emberölés: sokszor hallottak kiabálást a szomszédok

Mezőnyárádi emberölés: sokszor hallottak kiabálást a szomszédok
Mezőnyárádi emberölés: sokszor hallottak kiabálást a szomszédok - © Fotó: TB
Mezőnyárád – Holtan találtak egy idős nőt Mezőnyárádon kedden este. A rendőrség előállította a 71 éves nő 83 éves élettársát, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő okozta az asszony halálát. Úgy tudjuk, a néni hanyatt esett és elhunyt.

Az utcabeliek kedden este kilenc óra körül lettek figyelmesek a szokatlan mozgásra, a megjelenő mentőautóra és a rendőrökre. Elmondták, sokszor hallottak hangos szót a házból, mindkét részről, az utóbbi időben inkább az áldozat kiabált a férfival.

img_0851

Az asszonnyal kevesebben tartották a kapcsolatot, rendőrségi ügye is volt nyáron, átnyúlt a kerítésen és egy vascsővel megütötte szomszédját. Azt is mondták, kedden már nem volt a néni az ebédosztáson, s a bácsi is elment otthonról a rokonaihoz. Az elkövetőt és családját is rendes embernek ismerték az utcabeliek.

ÉM-TB


Holtan találtak egy nőt Mezőnyárádon - illusztráció
Mezőnyárád - Mezőnyárádon, január 23-án az esti órákban otthonában holtan találtak egy 71 éves nőt. Az esettel kapcsolatban megkezdődött szemle során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a nő halálát az élettársa okozta. A rendőrök a 83 éves férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megye...