BOON Sziréna

2017.07.31. 14:34

Súlyosan megsérült egy bringás Miskolcon

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 30-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 30-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, a Daru utcában 15 óra 50 perc körül egy kerékpáros nem tartott kellő oldaltávolságot egy autóhoz képest és nekihajtott. A biciklist nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Miskolcon, a Szirmabesenyői úton 18 óra 30 perc körül egy motoros nem az adott forgalmi viszonyokhoz igazította járműve sebességét, és felborult. A balesetben a férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

Miskolcon, a Zsigmondy út és a Sajószigeti út kereszteződésében 18 óra 40 perc körül egy mentő sofőrje a piros jelzésen haladt át, amikor egy másik személygépkocsinak ütközött. A balesetben öten könnyebb, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A 3-as számú főúton, Tard felé haladt egy személygépkocsi 17 óra 30 perc körül, amikor a sofőr lehajtott az útról és egy betonhídnak ütközött. A balesetben a férfi könnyebben megsérült.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset három esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, valamint arra, hogy aki ittasan, illetve más bódító hatású szer hatálya alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti. Fontos továbbá azt is hangsúlyozni, hogy a melegben a reakcióidő nő, a fáradékonyság fokozódhat, így csak kipihent állapotban induljanak útnak. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3567705"]

[related-post post_id="3567041"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!