BOON Sziréna

2016.12.08. 12:11

Haláleset egy ózdi gyárban: nem bűncselekmény

Ózd - A rendőrség lezárta a nyomozást egy ózdi gyárban történt haláleset kapcsán indult eljárás ügyében.

Ózd - A rendőrség lezárta a nyomozást egy ózdi gyárban történt haláleset kapcsán indult eljárás ügyében.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetővel szemben. Egy ózdi üzem gyáregységéhez kértek rendőri intézkedést 2016. április 13-án 11 óra körül, mivel egy korábban ott dolgozó 23 éves férfi agresszíven lépett fel a biztonsági szolgálat tagjaival, akik lefogták őt. A férfi kis idő múlva nem adott életjeleket, így a mentők kiérkezéséig megkezdték az újraélesztését. A mentőszolgálat munkatársai szállítható állapotba hozták a férfit, aki később a kórházban meghalt.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálta az eset körülményeit. A szakértői vélemények és az ügyben beszerzett bizonyítékok alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az eljárást megszüntette, mivel a cselekmény nem bűncselekmény.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -



Értetlenség uralkodik a halál miatt Ózdon

Ózd, Miskolc - Továbbra sem tudni, mi okozta az ózdi GE területén a 23 éves férfi halálát.

 

 

 

A kilépő papírjait ment intézni, agyonverhették a biztonságiak Ózdon

Ózd - Meghalt egy 23 éves férfi egy ózdi gyárban még szerdán, miután összeverekedett a biztonsági őrökkel. A családja szerint munkaügyi papírokért ment az üzembe, mert korábban elbocsátották. Úgy tudjuk, a kerítésen keresztül mászott be, ezután nyomták a földre a biztonsági őrök. Azt, hogy pontosan mi okozta a halálát, a rendőrség vizsgálja.

1 hónapos kislányt hagyott hátra az Ózdon halálra vert Gábor

Ózd - Egy hónapja született meg a kislánya, most családja siratja a halott családapát. L. Gábor a General Electric ózdi gyárában dolgozott, családja szerint az üzem biztonsági őrei okozhatták a végzetes sérüléseket - írja a BorsOnline.

 

Miskolc, Ózd - Halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást - egyelőre ismeretlen tettes ellen - a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ok, egyelőre pontosan nem tisztázott körülmények között meghalt az ózdi General Electric gyár egyik volt dolgozója a gyár területén.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!