1 hónapos kislányt hagyott hátra az Ózdon halálra vert Gábor

Akt.:
Élete szerelméhez, gyermeke édesanyjához boldogan bújt hozzá Gábor, nagyon összeillettek
Élete szerelméhez, gyermeke édesanyjához boldogan bújt hozzá Gábor, nagyon összeillettek - © Fotó: Facebook
Ózd – Egy hónapja született meg a kislánya, most családja siratja a halott családapát. L. Gábor a General Electric ózdi gyárában dolgozott, családja szerint az üzem biztonsági őrei okozhatták a végzetes sérüléseket – írja a BorsOnline.

Rejtélyes haláleset történt szerdán a General Electric ózdi gyárában. Az áldozat egy 23 éves fiatalember, az üzem egykori dolgozója. Ahogy arról már csütörtökön beszámoltunk, a férfit a gyár biztonsági őrei bántalmazták, miután ő behatolt az üzem területére. Azt sem lehet kizárni, hogy a srác valamilyen szer hatása alatt állt.

– Halált okozó testi sértés bűn­tettének gyanúja miatt indítottunk büntetőeljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen – közölte Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

– A vizsgálatot szakértők bevonásával folytatjuk, a halál okát igazságügyi orvos szakértő állapítja meg, egyéb körülményekről egyelőre nem nyilatkozhatunk – tette hozzá a szóvivő.

Az áldozat ismerősei a közösségi oldalakon azt írták: a férfi nem állt semmilyen szer hatása alatt. Vékony fiatalember volt, ennek ellenére három jól megtermett biztonsági őr fogta közre. Többen azt állítják, hogy olyan erős behatások érték a testét, hogy egyik szerve leszakadt. Ezeket az állításokat azonban egyelőre semmilyen hivatalos csatornán nem erősítették meg – írja a BorsOnline.

A Borsnak az áldozat testvére elmondta: Gábor háromszor járt az elmúlt napokban a munkahelyén, hogy elintézze a kilépését, elszámoljon és leadja a belépőkártyáját.

– Második alkalommal a kártyát leadta, de mindennel nem végzett, ezért ment vissza szerdán is. Nem tudom, hogy az őröknek mi volt a baja Gabival, a kollégái azonban elmondták nekünk, hogy egy üvegfalnak nyomták, földre rántották, majd hárman rátérdeltek. Utána meghalt. A családunkat az egyik dolgozó hívta fel, ő mondta el nekünk, mi történt. Sokkolt minket a hír. Gábornak egy hónapja született a kislánya, boldog ember volt. Sosem szenvedett sem­milyen betegségben, kicsit magas volt a vérnyomása. Megnéztük a holttestét, csak a feje látszódott ki a zsákból, az állán sérülést láttunk. Felfoghatatlan, hogy ez megtörténhetett, most a boncolás eredményére vá­runk – tette hozzá az áldozat fivére.

Gábor egy hete még büszkén írta ki az egyik Facebook oldalon szerelme és kislánya fotója alá:

Szépségeim, imádlak titeket!

kep2Szépségeim, imádlak titeket – írta a fotó alá a Facebookon a kispapa

Forrás: BorsOnline
hirdetés


hirdet�s