BOON Sziréna

2016.10.19. 11:04

Videó: 16 év a gyilkos miskolci masszőrnek

Miskolc - Élete legrosszabb napja – ezt mondta az öt évvel ezelőtt megölt nő lánya az RTL Híradóknak, miután a gyilkossággal vádolt masszőrnőt kedden 16 év fegyházra ítélte a Debreceni Ítélőtábla.

Miskolc - Élete legrosszabb napja – ezt mondta az öt évvel ezelőtt megölt nő lánya az RTL Híradóknak, miután a gyilkossággal vádolt masszőrnőt kedden 16 év fegyházra ítélte a Debreceni Ítélőtábla. A nyugdíjas asszonyt 2011-ben gyilkolták meg Miskolcon. A történtek után a lépcsőházban dolgozó masszőrnőt gyanúsították. Az utolsó szó jogán is ártatlanságát bizonygatta, de a bíróságot nem győzte meg. A 16 év letöltendő fegyházbüntetés mellé a 10 millió forintos perköltség megfizetésére is kötelezte őt az ítélőtábla. Az ügyvédje szerint még most sem bizonyított, hogy ő a gyilkos. Az RTL Klub riportja.

Videó: RTL Klub


Jogerős az ítélet: a miskolci masszőrnő volt a gyilkos

Debrecen, Miskolc - Jogerős határozatot hozott az ítélőtábla: K. Mária Eszter 16 év fegyházat kapott az idős nő megöléséért.

 

 

Videó: Éjjel volt a gyilkosság helyszíni tárgyalása Miskolc belvárosában

Miskolc - A legapróbb részletekig rekonstruáltak egy öt évvel ezelőtti gyilkosságot Miskolcon. Éjjel tartottak helyszíni tárgyalást egy helyi masszőrnő ügyében, aki a vád szerint megfojtott egy idős asszonyt. A nő ártatlannak vallja magát. Első fokon felmentették, másodfokon viszont tizenhat évet kapott, de fellebbezett.r két ítélkezési kört is lefutott ügyben, a megismételt eljárásban első fokon eljárt Miskolci Törvényszék áprilisban K. Mária Eszter vádlottat – a masszőrnőt – emberölés bűntette miatt 16 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Begyógyszerezte magát a masszőrnő, csak áprilisban hirdetnek ítéletet

Miskolc - A tárgyalás szünetében a bírósági illemhelyen vette be az erős nyugtatókat a vádlott.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!