BOON Sziréna

2016.04.19. 13:08

Értetlenség uralkodik a halál miatt Ózdon

Ózd, Miskolc - Továbbra sem tudni, mi okozta az ózdi GE területén a 23 éves férfi halálát.

Ózd, Miskolc - Továbbra sem tudni, mi okozta az ózdi GE területén a 23 éves férfi halálát.

Továbbra is ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság L. Gábor halálának ügyében.

Mint beszámoltunk róla, a fiatalember néhány nappal ezelőtt – már mint az üzem volt dolgozója – ment be a General Electric területére. A bejutása körülményei nem tisztázottak, azt is mondják, hogy leszámolását intézni ment be, mások szerint eleve illetéktelenül, a kapun átugorva jutott be a területre. Az látszik bizonyosnak, hogy nézeteltérésbe keveredett a biztonsági őrökkel, akik őt erőszakkal feltartóztatták.

Meghalt a fiatal férfi

A végeredmény ismert, L. Gábor életét vesztette. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ennek megfelelően halált okozó testi sértés miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást, amelybe orvosszakértőt vontak be.

A nyomozás helyzetéről Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tegnapi érdeklődésünkre annyit tudott mondani, hogy még hetekig eltarthat, amíg elkészülnek a szakértői vélemények, csak ezután dönthetnek arról, hogy meg­gyanúsítsanak-e valakit vagy valakiket bűncselekmény elkövetésével. A nyomozásnak ez a rendje. Addig azonban marad a bizonytalanság Ózdon. A városban élők szeretnék tudni a pontos történetet. Az elhunyt fiút ugyanis békés természetűnek ismerték, ráadásul fiatal feleséget és egy mindössze egy hónapos kislányt hagyott maga után. Párja lelkileg teljesen összeomlott a férfi halála miatt, családja igyekszik vigyázni rá, és gondoskodni róla és kisgyermekéről.

ÉM-SZB


Ózd - Meghalt egy 23 éves férfi egy ózdi gyárban még szerdán, miután összeverekedett a biztonsági őrökkel. A családja szerint munkaügyi papírokért ment az üzembe, mert korábban elbocsátották. Úgy tudjuk, a kerítésen keresztül mászott be, ezután nyomták a földre a biztonsági őrök. Azt, hogy pontosan mi okozta a halálát, a rendőrség vizsgálja.

Ózd - Egy hónapja született meg a kislánya, most családja siratja a halott családapát. L. Gábor a General Electric ózdi gyárában dolgozott, családja szerint az üzem biztonsági őrei okozhatták a végzetes sérüléseket.

Miskolc, Ózd - Halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást - egyelőre ismeretlen tettes ellen - a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ok, egyelőre pontosan nem tisztázott körülmények között meghalt az ózdi General Electric gyár egyik volt dolgozója a gyár területén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!