BOON Sziréna

2010.02.08. 09:37

Kihűlt egy idős férfi Sátán

<p>Ózd, Sáta - Az elsõdleges vizsgálatok szerint kihûlés miatt veszítette életét egy 64 éves férfi Sátán. A rendõrség adatai szerint a téli hónapokban már tizenegy ilyen jellegû eset történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.</p>

Dobi Tamás, Borsod Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: az idõs emberre otthonában találtak rá a rendõrök február 6-án, miután a szomszédok bejelentést tettek az Ózdi Rendõrkapitányságon. Az ismerõsök azért telefonáltak, mert két napja nem látták az egyébként visszahúzódó életet élõ nyugdíjast. A helyszínre érkezõ járõrök ágyban fekve, holtan találták meg a 64 éves férfit. Az elsõdleges szakvélemények a kihûlést állapították meg a halál okaként.

A rendõrségi vizsgálatok során idegenkezûségre utaló adat nem merült fel, ezért az Ózdi Rendõrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!