BOON Sziréna

2008.12.31. 07:10

Könyvet ír a miskolci sztárzsaru II. - A kurtizánok

<p>Miskolc - Könyvet ír a miskolci sztárzsaru. Nosztalgiázik dr. Árnyasi Gyula nyugalmazott alezredes a hetvenes-nyolcvanas évek éjszakáinak hőse. Részletek a tervezett kötetből.&#160;<DIA width="960" height="800" alt="Könyvet ír a miskolci sztárzsaru 2008.12.30."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_nyvet__r_a_miskolci_szt_rzsaru_2008_12_30/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Könyvet ír a miskolci sztárzsaru 2008.12.30." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A kurtizánok

A főnökeim már kezdtek nem zöldfülűként kezelni. Egyre jobban nyomtak bele a „mélyvízbe”, egyre több és komolyabb bűnügyet kaptam. Emlékszem, még ez is a ’70-es évek közepén volt, amikor kaptam egy csoportosan elkövetett erőszakos közösülés bűntettét.

A sértettek a 30-as éveikben jártak, és feljelentést tettek, többek által elkövetett nemi közösülés miatt. Az operatív kollégák hamar felderítették a tetteseket, akik közül többeket előzetes letartóztatásba helyeztek. A sértettek részletes ismételt kihallgatása után nekem is úgy tűnt, hogy a bűncselekmény elkövetése megtörtént.

A sértettek miskolci szórakozóhelyet neveztek meg, ahol megismerkedtek az állítólagos elkövetőkkel, majd italozás után a Miskolc közelében lévő egyik bányászfaluba, Parasznyára vitték. Parasznyán az elkövetők egyikének a pincéjében folytatták az italozást. A férfiak hatan voltak, és a két női sértett.

 Az italozás hevében elkezdődött a szex. Az egyik sértett négy férfival szeretkezett, illetve létesített szexuális kapcsolatot, a másik sértett „csak” két férfivel. A hangulat a tetőfokán volt, és hogy ki kivel, és hány esetben szeretkezett – közösült – az csak a későbbi vallomásokból derült ki.

Amikor az ügyet rám szignálták, még további adatgyűjtésre, és információszerzésre volt szükség. Ezt kiterjesztettem a sértettek által megnevezett szórakozóhelyekre, valamint az elkövetők lakhelyére, ahol az állítólagos bűncselekmény történt. Több, mint húsz tanút sikerült felkutatni, akik az ügy vonatkozásában érdemleges információval tudtak szolgálni.

A tanúkat igyekeztem minél előbb beidézni, és kihallgatni, hogy meggyőződjek arról, hogy valójában mi is történt. A tanúk kihallgatása után már kezdett bűzleni az ügy, hogy nem egészen fedi a valóságot az, amit a sértettek a jegyzőkönyvben elmondtak, és a feljelentésben állítottak. A fogva lévő gyanúsítottakat ismételten kihallgattam, akik nem tagadták a közösülés tényét, de mind határozottan állították, hogy erőszakos cselekmény nem történt, és a közösülések a nők beleegyezésével történtek. Azonnal intézkedtünk a fogva tartott gyanúsítottak szabadlábra helyezéséről, mivel a tanúk és az általuk tett vallomások egyértelműen alátámasztották ártatlanságukat.

Az első közösülés Parasznyán, a bányászfaluban lévő pincében történt, ahol tovább folytatták az italozást. Az egyik sértett szemrevalóbb volt, és beleegyezésével itt négy férfival közösült. A másik sértett nővel csak ketten közösültek, mert annak a lába rövidebb volt. Aki először közösült a fogyatékos nővel, az kérte a barátját, aki aznap még „ártatlan” volt – menj te is, rendezd le. Még vicceltem is a barátommal- mondta a jegyzőkönyvbe - , hogy elég jó nő, csak tegyél a rövidebb lába alá egy téglát. Ő ezt nem viccnek szánta, és a közösülés valóban így történt meg.

Már a kakas a faluban kukorékolt, vagyis hajnalodott. Amikor észbe kaptak, hogy ideje a két csajt a faluból induló első buszra feltenni, ami Miskolcra indult, de a másik nő még elég kapatos volt és kiabált. „Nincs még egy kemény faszú bányászgyerek, aki meg tud dugni?„

A társaság kezdett berezelni, hova dugják az egyébként csinos, de nagypofájú csajt. A fiúk egyikének eszébe jutott, hogy nála van a tűzoltószertár kulcsa, vigyék oda be. Itt még aki bírta szusszal, és kívánta a szexet, az ismételten lerendezte vágyait. Hamar kiderült azonban, hogy az éjszakai tivornyázás és a kemény szex után ők már nem tudnak teljesíteni, így átmentek a szertárral szemben lévő kocsmába.

Ott több falubélivel találkoztak, jó cimborákkal, ahol közölték a barátokkal, hogy van a tűzoltószertárban egy jó csaj, akit meg lehet dugni. A legények zöme kapott rajta, majd egymás után elégítették ki vágyaikat. Vasárnap délelőtt lévén, a faluban misére mentek a legények, de a zöme a tűzoltószertárban kötött ki. A templom közelében volt a szertár, ahol a helyi tűzoltóparancsnoknak is feltűnt, hogy a még a templomban lévő fiúk is a szertárba mentek. Majd megölte a kíváncsiság, hogy mi van ott, milyen italozás folyik ott. Amikor belépett, látta, hogy a leterített pamlagon egy meztelen nő fekszik.

A nő elkezdett ordítani: „Te vagy az utolsó kemény faszú bányászlegény a faluban?” Mivel a parancsnok már az 50-es éveiben járt, menteni próbálta a menthetőt, gyorsan intézkedett, hogy a nőt beszállítsák személykocsival Miskolcra. Így vetett véget a parancsnok a matinénak.

A sértettek ismételt kihallgatása után a feljelentőkből gyanúsítottak lettek, mert beismerték, hogy velük szemben semmiféle erőszak nem történt. A csinosabb hölgy elmondta, hogy a barátnője beszélte rá a feljelentés megtételére. A sánta primadonna, akinek az egyik lába rövidebb volt, a vallomásában közölte, hogy neki csak az volt a sérelme, hogy vele kevesebben szexeltek, és valóban volt olyan, hogy úgy közösültek vele, hogy a lába alá fél téglát tettek.

A „kemény faszú bányászgyerekek” elleni eljárást megszüntettem, majd vádemelési javaslattal a két hölgy ügyét átadtam a rendőrségnek.

Árnyasi Gyula számít rá, hogy a BOON-on megjelent részletek után akad valaki aki segít a címadásban. Várja azt a társzerzőt, aki kellő jutalomért ebben a segítségére lesz. Bővebben...

Látogatóink holnap is érdekes részletet olvashatnak a Borsod Online-on a készülő könyvből.

Kapcsolódó cikk:

  • Könyvet ír a miskolci sztárzsaru I. - Az első éles bevetés
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!