boon-sportoldal

2017.10.08. 09:55

Újabb győzelmi szériát kezdene el a KBSC

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai SC a Soporoni VSE vendége lesz vasárnap a labdarúgó NB II. 12. fordulójában Sopronban.

Kazincbarcika - A Kazincbarcikai SC a Soporoni VSE vendége lesz vasárnap a labdarúgó NB II. 12. fordulójában Sopronban.

Soproni VSE – Kazincbarcikai SC (Sopron, vasárnap, 17.00)

Vitelki Zoltán, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – Abszolút nem vagyunk elkeseredve a legutóbbi vereségünk miatt, hiszen ki-ki meccset játszottunk a listavezető MTK Budapest ellen. Eddigi egyik legjobb teljesítményünket nyújtottuk a kék-fehérekkel szemben, az NB I-re pályázó vendégek csak egy talált góllal nyertek. Ezen azonban már túl vagyunk, megbeszéltük a hibákat és egész héten gőzerővel készültünk a soron következő megmérettetésünkre, amely nem lesz könnyű találkozó. Fontos, hogy nem szabad nézni a táblázatot: a Sopron az életéért küzd, ennek jegyében mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy legyőzzön minket. Csapatom szeretne újból elkapni egy győzelmi szériát, ezért ugyanazt a magabiztosságot és egységet akarjuk nyújtani, amely ránk mostanában olyannyira jellemző volt. Készen állunk a következő feladat megoldására, és mivel több mint 400 kilométeres út – öt-hat órás buszozás – vár ránk, ezért már szombaton elindulunk az ország másik végébe. Kerettagjaink közül Bene Attilán kívül, aki könnyített munkát végzett, mindenki rendelkezésünkre áll.

A Kazincbarcikai SC várható kezdőcsapata: Somodi – Palmes, Heil, Belényesi, Lőrincz P. – Kovács O., Hegedűs D. – Constantinescu, Takács P., Mikló – Boros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!