boon-sportoldal

2011.09.18. 10:08

A hajrában "hengereltek"

A zöld-fehérek élvonalbeli női röplabdázói vendégként diadalmaskodtak.

A zöld-fehérek élvonalbeli női röplabdázói vendégként diadalmaskodtak.

Az NB I-es női bajnokság második fordulóját is sikerrel vették Toma Sándor tanítványai. Akik az első szettben 20-17-ig szépen meneteltek, utána határozott nyitásokkal fordított a hazai gárda. A folytatásban megrázta magát az MVSC és kiegyensúlyozott, látványos játékkal hozta a második és a harmadik szettet is. Ekkor Szajkó jól blokkolt, Kovács ügyesen támadott és a cserék szintén hozták magukat.

Villámrajt

A negyedik szettben megint a Veszprém irányított, aztán 7-5-re vezetettek a vendégek, majd 14-10-es hazai előnyt mutatott az eredményjelző. 21-17 után még fellángolt az MVSC és 24-24-re alakította az állást, de a hajrá a hazaiaké volt. Az ötödik szettben a vasutasok villámrajtot vettek: 7-1-ig Leidgeb nyitott, utána pedig a Toma-csapat biztosan hozta a szettet és így a meccset is.

ÉM-KT

A tények

Veszprémi Egyetem SC – Albrecht-MVSC-MISI 2-3 (21, -22, -15, 24, -7)

Veszprém, 200 néző. V.: Pőcze, Mezei.

Veszprém: Tobak, Földesi, Kovács, Szelle, Környei, Jezerniczky. Csere: Erdősi (liberó), Pintér, Dordzsceren, Telek, Pós, Molnár. Edző: Magi Gábor.

MVSC: Oláh, Leidgeb, RÉDEI, KOVÁCS, SZAJKÓ, Szabó. Csere: Nagy Zs. (liberó), Csarkó, Sitkei, Kiss, Pető. Vezetőedző: Toma Sándor.

Magi Gábor: – Hoztuk a felkészülés eleji formánkat. Remélem, hogy ettől lesz még jobb is.

Toma Sándor: – Az elején a hosszú út meglátszott a teljesítményünkön. Hozhattuk volna simábban is a meccset, de örülök, hogy fejben összeálltunk és győzelemmel fejeztük be a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!