boon-sportoldal

2011.07.01. 07:43

DVTK: Mégis huszonnégyen mentek Bükfürdőre

Megkezdte a bükfürdői edzőtáborozását a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. 

Megkezdte a bükfürdői edzőtáborozását a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. 

Bár szerda délben csak 23 nevet sorolt fel Benczés Miklós, a DVTK edzője, mint olyanokét, akik a hatnapos bükfürdői edzőtáborozáson részt vesznek, de mégis 24-en keltek útra. Ugyanis a csapattal tartott pluszban még egy utánpótláskorú, saját nevelésű fiatal, Szabó Dávid.

Valószínűleg van összefüggés a között, hogy csak az utolsó órákban telt be a 24-es létszám, és hogy egy várt labdarúgó végül szinte biztos, hogy mégsem tud ezekben a napokban csatlakozni a kerethez. Ugyanis a most véget ért szezonban Dunaszerdahelyen futballozott Peter Struhárt, – aki 27 esztendős, és védőként szerepelt Magyarországon, a Nyíregyháza csapatában, Szentes Lázár ottani edzősködése idején, – változatlanul szívesen látnák a DVTK-nál, ő azonban eddig nem tudott dűlőre jutni a szlovák első osztályban szereplő klubjával, távozásáról.

A DVTK pénteken lejátssza idei második felkészülési meccsét, az osztrák harmadik vonalban szereplő SC Parndorf vendégei lesznek 18 órától.


Csütörtöktől Bükfürdőn edzőtáborozik a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

Ha a DVTK-n múlna, akkor Tisza Tibor már Diósgyőrben lenne.

Farkas Balázs a DVTK-nál edzett, Polényi Gábor azonban nem fog.

Miskolc, Diósgyőr - Kedden elkezdődött Paco Gallardo magyarországi ,,nagy kihívása".  

Az FK DAC 1904 csapatának 27 éves védője, Peter Struhár lehet az NB I-be feljutott DVTK labdarúgócsapatának egyik nyári igazolása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!