DVTK: Pál Szabolcs nélkül Bükfürdőre

DVTK: Pál Szabolcs nélkül Bükfürdőre
Csütörtöktől Bükfürdőn edzőtáborozik a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

Szerdán délelőtt még Diósgyőrben edzettek, este egy rendezvényen vesznek részt a Diósgyőri VTK élvonalbeli labdarúgó együttesének tagjai, melynek során a Miskolci Jegesmedvék JSE OB I-es csapata ellen kispályáznak, csütörtöktől pedig hat napon át Bükfürdőn edzőtáboroznak.

Keretet hirdetett

A szerda délelőtti tréning után hirdetett utazó keretet Benczés Miklós edző, amelyben 2 kapus – Rados, Farkas B. – és 21 mezőnyjátékos – Abdouraman, Arze, Bacsa, Bogáti, Budovinszky, Dobos, Gal, Gallardo, Gohér, Halgas, Illés, Lippai, Luque, Kovács Zs., Menougong, Nagy T., Rakovic, Szabó P., Vadász, valamint az utánpótlásból két fiatal, Czető Márk és Czégel Máté – kapott helyet.  

A felsorolásból kitűnik, hogy a június végén lejáró szerződésűek közül a szerb védő, Savo Rakovic és a kameruni csatár George Menougong is utazik, előbbivel ugyanis két évet hosszabbított Dudás Hunor a DVTK ügyvezetője, utóbbi játékosról pedig azt mondta, hogy vele kapcsolatban még szükség van legalább egy tárgyalásra. Nem tart viszont a csapattal Faggyas Milán, akinek szintén június 30-ig él a szerződése. Az Észak-Magyarország információi szerint valószínűleg nem a DVTK-ban folytatja pályafutását a csatár, bár vele kapcsolatban Dudás Hunor annyit mondott, hogy a jövő héten tárgyalnak.     

Pál Szabolcs nem

Csatárposzton nem áll jól a DVTK. Ha ma kezdődne a bajnokság, akkor a Bacsa, Menougong kettős bevetése jöhetne számításba, ugyanis Pál Szabolcs, aki a múlt szombaton szenvedett talpsérülést egyelőre pihenőjét tölti. Erre a múlt héten pénteken bokasérülést szenvedett Halgasnak végül nem volt szüksége, ő hétfőn csatlakozott a társakhoz, hasonlóan az U19-es osztályozón részt vett fiatalokhoz, akik pár nap plusz pihenőt kaptak.    

Benczés Miklóstól azt is megtudtuk, hogy a felnőtt kerettel edző két fiatal, Rakaczki Bence kapus, és Eperjesi Gábor védő azért nem tart Bükfürdőre, mert mint az edző mondta, túl fiatalok ahhoz, hogy elvegye tőlük az egész nyarukat.

DVTK edzőmeccsek
Július 1. (péntek), 18.00: SC ESV Parndorf (osztrák III. o.) – DVTK (Parndorfban)Július 2. (szombat), 17.20: SV Oberwart (osztrák, III. o.) – DVTK (Király Kupa, 2×30 perc, Szombathelyen)

Július 2. (szombat), 18.40 vagy 20.00: Szombathelyi Haladás/Znojmo – DVTK (Király Kupa helyosztó, 2×30 perc, Szombathelyen)

Július 5. (kedd), 18.00: TSV Hartberg (osztrák II. o.) – DVTK (Hartbergben)

Július 9. (szombat), 19.00: DVTK – 1. FC Tatran Presov (szlovák I. o.)

Hírek a DVTK-ról:

Borsodi Sörfesztivál: Sörözz, bulizz, támogass és nyerj!

Miskolc – Az egykori legendás miskolci sörfesztiválok hangulatát igyekszik feltámasztani a szerdán kezdődött, július 3-ig tartó Borsodi Sörfesztivál.

Szentes Lázár szerint Tisza Tibor is kivár

Ha a DVTK-n múlna, akkor Tisza Tibor már Diósgyőrben lenne.

Nem változtatnak a stratégiájukon

Farkas Balázs a DVTK-nál edzett, Polényi Gábor azonban nem fog.

DVTK: Tristán is szóba került?

Gallardo leigazolását június 17-én jelentették be Diósgyőrben, de a tárgyalások – természetesen – már hetekkel korábban elkezdődtek.

Bemutatkozott az új középpályás, Gallardo

Miskolc, Diósgyőr – Kedden elkezdődött Paco Gallardo magyarországi ,,nagy kihívása”.

Új mezben a DVTK

Hosszú távú partneri együttműködést írt alá a DVTK labdarúgócsapata  a Nike sportszergyártó céggel.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

További hírek a boon-sportoldal kategóriából