Szentes Lázár szerint Tisza Tibor is kivár

Szentes Lázár
Szentes Lázár - © Fotó: Kozma István
Ha a DVTK-n múlna, akkor Tisza Tibor már Diósgyőrben lenne.

Szentes Lázárt, a DVTK labdarúgócsapatának szakmai igazgatóját is megkérdeztük arról, hogy jó-e, hogy kitartanak az eredeti elképzelésük mellett, amely szerint csak olyan labdarúgót igazolnak, akinek lejárt szerződése van, és hogy van-e a Diósgyőr által keresett csatárposztra megfelelő számú ilyen jelölt.

Sok ilyen játékos van

– Sok ilyen játékos van, nem az a probléma, hogy kevesen vannak, hanem hogy augusztus 31-ig tart a nemzetközi átigazolási időszak, nálunk pedig két és fél hét múlva kezdődik az idény – mondta Szentes Lázár. – Ha mondjuk egy hónappal később kezdenénk az égvilágon semmi gond nem lenne a poszt betöltésével. És, ha már itt tartunk azt mindenképpen szeretném elmondani, hogy amikor korábban A, B, C, D, majd később H, I, J, K variációkról beszéltem a támadókkal kapcsolatban, az nem erősorrendet jelentett, hanem a lehetőségek tárházát, vagyis a meg nem nevezett K és A játékosok között ha van is különbség, az nem betűrend szerint értendő.

Tisza Tibor esetleges leigazolásáról is kérdeztük Szentes Lázárt, aki annyit mondott: ,,ha rajtunk múlna már hat hete a mi játékosunk lenne, de jelenleg ő is kivár”. Arra kérdésre pedig, hogy időben mit prognosztizálna a két csatár megszerzésével kapcsolatos terv teljesüléséről, Szentes Lázár azt válaszolta, ,,ha egyet a bajnoki rajtig meg tudnánk szerezni, akkor az jó lenne”.

Nem változtatnak a stratégiájukon

Farkas Balázs a DVTK-nál edzett, Polényi Gábor azonban nem fog.

DVTK: Tristán is szóba került?

Miskolc, Diósgyőr – Gallardo leigazolását június 17-én jelentették be Diósgyőrben, de a tárgyalások – természetesen – már hetekkel korábban elkezdődtek.

Bemutatkozott az új középpályás, Gallardo

Miskolc, Diósgyőr – Kedden elkezdődött Paco Gallardo magyarországi ,,nagy kihívása”.

Új mezben a DVTK

Hosszú távú partneri együttműködést írt alá a DVTK labdarúgócsapata  a Nike sportszergyártó céggel.

Megérkezett Gallardo Diósgyőrbe

Kedden délelőtt már a DVTK stadionnál köszönthették a piros-fehér drukkerek a spanyol légióst, Francisco Gallardót.

Tisza Tibor és a DVTK-ba igazolása

Hetek óta téma a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának háza táján Tisza Tibor esetleges Diósgyőrbe szerződése.