boon-sportoldal

2011.07.15. 07:58

440 870 forintot adtak össze a DVTK drukkerek

Az NB I-re tették el a diósgyőri ultrák a pénzmaradványt.

Az NB I-re tették el a diósgyőri ultrák a pénzmaradványt.

Még az előző bajnoki idény végén, a bajnokavató méltó megünneplésére indítottak gyűjtést a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának ultrái, szurkolótársaik körében. Az előző bajnoki idény végén arra tettek ígéretek a gyűjtés szervezői, hogy tájékoztatást adnak arról, hogy mennyi pénz jött össze. Ezt az információt érdeklődésünkre nyilvánosságra hozták. E szerint a Kazincbarcika elleni idegenbeli meccsen 110 500 forint gyűlt össze, majd a rá következő héten, a Hajdúböszörményi TE elleni hazai mérkőzésen, illetve az ezt megelőző és követő néhány napban további 330 360 forintot adtak össze a drukkerek a Cegléd elleni bajnokavató koreográfiájára.

– Legelőször is, köszöntet szeretnék mondani minden olyan személynek, aki valamekkora összeggel, akár 100 forinttal vagy ettől nagyobb tétellel hozzájárult a gyűjtéshez – mondta Feledi László a diósgyőri ultrák vezéralakja. – Soha ennyi pénz nem jött még össze egyetlen gyűjtés alkalmával sem, vagyis ez a 440 870 forint a csúcs. Talán nem véletlen, hogy ilyen nagy volt az adakozókedv, mert úgy érezzük, hogy egyre jobban együtt van a szurkolótábor, ami a hozzáállásban, az idegenbeli meccsekre való utazások létszámában is megmutatkozott, az NB II tavaszi idényében. A bajnokavató koreográfiájához nem használtuk fel az összes pénzt, több mint százezer forint megmaradt, és sok olyan anyag is, amelyet egy következő koreográfiához felhasználhatunk majd. Természetesen erre a célra fogjuk felhasználni a szurkolótársainktól kapott, megmaradt pénzösszeget, valamelyik NB I-es mérkőzésen.


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc, Diósgyőr - Így örültek a DVTK szurkolói, hogy bajnok lett a csapatuk az NB II-ben, és a következő szezont az első osztályban játszhatják! Nézze meg a videót!

A diósgyőri bajnokavató létszáma még mindig foglalkoztatja a drukkereket.

Közel 9000 néző előtt tartott gálaelőadást a diósgyőri "szentélyben" az NB2-es bajnok DVTK labdarúgócsapata szombaton: Diósgyőr - Cegléd 6-1. Nem lehet, de megpróbáljuk visszaidézni, hogy mit lehetett látni és hallani a "Napos oldalról".

A diósgyőri szurkolók a csillagokat is lehozták volna szombaton este az égről. Örömmámorban úszott a piros-fehér drukkerhad. Nézze meg a fotókat és a videókat a fergeteges diósgyőri fiesztáról!

A diósgyőri ultrák ezúttal se hazudtolták meg önmagukat és varázslatos élőképet prezentáltak a DVTK bajnokcsapatának a tiszteletére. Nézze meg a videót!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!