boon-sportoldal

2011.06.11. 10:05

DVTK: Ki jön, ki marad?

<p>A szurkolókat napok óta az tartja lázban, vajon kik igazolhatnak el az Andrássy útról, illetve kik jöhetnek Diósgyőrbe.&nbsp;</p>

Az Észak-Magyarország információi szerint a DVTK  spanyol vonalon tapogatózik, egy középpályást, és egy csatárt szeretne szerezni Ibériából, ám külföldről kapus is érkezhet. Másik két-három minőségi (lejárt kontraktusú) futballistát itthonról igazolnának a piros-fehérek.

Távozók nem, vagy alig lesznek, hiszen a miskolciaknak nem csupán az élvonalban lesz kötelességük, hanem a Magyar Kupában, a Ligakupában, továbbá a fiataloknak az NB III-ban is. Az NB II-ben szerepeltek közül június 30-cal a Mezőkövesdről kölcsönvett Tajti Norbertnek, aztán Lippai Ákosnak, Granát Balázsnak, Savo Rakovicnak, Halgas Tibornak, Illés Richárdnak, Faggyas Milánnak jár le a szerződése.

George Menougong tavaly nyáron 1+2 évre írt alá, vagyis vele tárgyalóasztalhoz kell ülni (akárcsak az előtte felsoroltakkal, hogy számítanak-e rájuk a továbbiakban, vagy nem).

José Luque szerződése 2011. december 31-ig ,,él", a többieké 2012-ig, vagy 2013-ig.

Az MLSZ versenybizottsága egyébként a napokban megvizsgálta a Diósgyőr 2011-2012. évi NB I-es szezonra benyújtott nevezési dokumentációját – és olyan határozatot hozott, hogy a klub nevezését elfogadja az élvonalra.

ÉM-MI


Orosházán búcsúzik el az NB II 2010/2011-es idényétől a DVTK. A mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 18 órától!

Többen is kihagyják már a DVTK szombati évzáró bajnoki mérkőzését.

Számtalan név röppent már fel (portálunkon) is, hogy kikkel erősíthet a DVTK a közelgő NB I-es szezonra. 

A Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának szombat éjszakai látogatása a Városházán.

A DVTK labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosának képviselője, Sántha Gergely ugyan ezúttal is visszafogott volt, de mosolygásából több jutott erre az estére egy átlagos napon.

Több olyan labdarúgó is van a DVTK csapatában, aki számára ezzel a meccsel véget ért az idény.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!