Sántha Gergely: Sikeres és jó lépés

Sántha Gergely: Sikeres és jó lépés
A DVTK labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosának képviselője, Sántha Gergely ugyan ezúttal is visszafogott volt, de mosolygásából több jutott erre az estére egy átlagos napon.

– Nagyon szép élménnyel gazdagodtunk, az összes szereplő, szurkoló, játékos, vezetők. Amikor belevágtunk ebbe a feladatba az volt a cél, hogy minél több embernek szerezhessünk a mostanihoz hasonló élményeket. Örülök, hogy ilyen hamar sikerült ilyen szép estét varázsolni.

Ez a mostani egy jó és sikeres lépés volt, egy hosszú úton, ami előttünk áll. Hogy mi a következő lépés? Reméljük, hogy hamarosan ez is látható lesz, de ehhez tovább kell dolgoznunk, legalább olyan szinten, ahogy eddig. Ez a bajnoki elsőség talán így együtt, az elhivatottságnak, a tisztességes munkának, a szakmai hozzáértésnek és a tulajdonosi elkötelezettségnek köszönhető. Azt hiszem, hogy ha ezek változatlanul meglesznek a jövőben is, akkor lesznek még ehhez hasonló szép estéink.További hírek a boon-sportoldal kategóriából