boon-sportoldal

2010.11.07. 17:05

Egy-egy bőcsi és barcikai pont

<p>A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 13. fordulójában döntetlen született a vasárnapi megyei rangadón.</p>


Bőcs KSC – Kazincbarcikai SC 1-1 (1-0)
Tiszaújváros, 400 néző. V.: Sándor.

Bőcs KSC: Szabó – Sipos, Rubint, Molnár Zs., Ur – Katona, Müller – Hajdu (Zsarnai, 87.), Jeremiás (Urbancsik, 92.), Enescu – Etogo. Edző: Zsiga Gyula.
Kazincbarcikai SC: Botló – Vadász, Kovács R., Nagy T. Sebők – Kerékgyártó, Kovács P., Borbély, Fehér (Engi, 53.) – Stevica, Tátrai (Horváth B., 58.). Edző: Kádár Zsolt.

37. perc: 25 méterre a kaputól szabadrúgáshoz jutott a Bőcs. Enescu lövése után a labda a keresztlécről pattant ki amit Rubint 5 méterről a kapu jobb oldalába fejelt, 1-0.
88. perc: Sebők állította meg Enescut a félpályánál szabálytalanul, amiért a játékvezető kiállította.
95. perc: Barcikai  szöglet után a partjelző kezezést mutatott a bőcsi oldalon, és a játékvezető tizenegyest ítélt: a büntetőből Borbély a kapu jobb oldalába lőtt, 1-1.

Jók: Molnár Zs., Szabó, Katona, Müller, ill. Vadász, Borbély, Tátrai, Kovács P., Nagy T.

Zsiga Gyula: – Tovább folytatódik a peches sorozatunk, mindent megtettünk de sajnos a 95. percben kaptuk a gólt. Nagyon ritkán adnak a játékvezetők ilyenkor büntetőt.
Kádár Zsolt: – Büszke vagyok a csapat mai produkciójára, sokat elmond, hogy a találkozó végén mindent megtettünk még emberhátrányban is az egyenlítésért, ami sikerült is.


További eredmények

Békéscsaba – Cegléd 4-4
Nyíregyháza – Vác 2-0
Vecsés – Hajdúböszörmény 2-0
REAC – Orosháza 2-0
DVSC-DEAC – MTK tartalék 1-1
Újpest tartalék – Makó 2-1

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!