boon-sportoldal

2010.08.24. 09:06

Tényleg a célegyenesben?

<p>Miskolc - Az ügyvezető azt szeretné, ha pár napon belül történne "valami".</p>

Sok szurkoló már igencsak szkeptikus, amikor az Arago Zrt. (lehetséges) diósgyőriszerepvállalásáról hall („Szombaton aláírják",... „Hétfőn aláírják"... – jöttek ilyen és ehhez hasonló hírek naponta szerkesztőségünkbe), de információink szerint most már minden bizonnyal csak egy-két nap kérdése, hogy a cég belép az Andrássy útra és többségi tulajdonos lesz a diósgyőri labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaságban.

Nagy Bélát, a még regnáló ügyvezetőt hétfőn is megkerestük ezügyben: „Csinálom, ami a dolgom, többet igazából nem mondhatok... Különböző papírokat készítek elő... Higgye el mindenki, én is nagyon szeretném már, ha rendben lenne a dolog, mert jó lenne egy picit pihenni..."

A papírok előkészítése annak is jele lehet, hogy az ügyvezető távozása küszöbön áll és rövidesen befuthat az utóda. Hétfőn az a pletyka is elterjedt, hogy ismét Miskolcon járt Gál László (korábban Ferencváros technikai vezető, Fehérvár ügyvezető), ám Nagy Béla mindezt cáfolta.

ÉM - MI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!