boon-sportoldal

2010.06.14. 20:29

Hét gólt szerzett a támadó középpályás

<p>Párját ritkító bravúr ért el Fejes Péter, aki a megyei II. osztályú Borsodszirák színeiben hét gólt szerzett.</p>

Az Északi csoport keretében játszott 29. fordulóban a szirákiak 12-0-ra verték Nekézseny csapatát. A gólok több, mint felét a 31 esztendős támadó középpályás érte el.

– Szinte minden összejött nekem – mondta Fejes Péter, akinek ez az első szezonja Borsodszirákon, míg korábban Szendrő, Boldva és Mályinka csapatában szerepelt. – Jól ment a játék, éreztem a kaput, aztán társaim kiszolgáltak és végül meg kell említenem azt is, hogy a vendégek asszisztálása nélkül aligha „csengethettem” volna hétszer. Azt nagyon sajnáltam, hogy kevesen voltak a meccsen, közbeszólt a labdarúgó világbajnokság közvetítése és a nagy meleg, így majdnem családi körben érhettem el egyéni rekordomat, amelyhez az öltözőben mindenki gratulált.

Jobblábas

A szirákiak erőssége jobblábas, de ballal is tud, ha szükséges. A gólokkal eddig sem fukarkodott, két hete háromig jutott. Pályafutása során négy, öt és hat gólt is jegyzett már, utóbbit rudabányai ifikorában produkálta.

– Nem vágyom sehová, jól érzem magam a szirákiaknál – folytatta Fejes Péter. – Kazincbarcikán lakom, onnan nincs túl messze a település. Aztán a munkámat – buszsofőr vagyok a Borsod Volánnal – és a focit jól össze tudom hangolni, ezért úgy gondolom, hogy még néhány évig a pályán lehetek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!