boon-sportoldal

2010.01.29. 15:46

Bori: FTC helyett DVTK?

<p>Mint arról lapunkban is beszámoltunk, a Ferencvárosi TC vezetői szerdán jelentették be, hogy Bori Gábor, az MTK játékosa a tavaszt kölcsönben a zöld-fehéreknél tölti. &#160;<a href="http://video.boon.hu/video/53817/bori-gabor-fradi-salat-eget" target="_blank"><img src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" border="0" alt="" width="13" height="13" /></a></p>

Azonban a középpályás szerződtetése erős ellenérzéseket váltott ki a ferencvárosi szurkolókban, miután egy olyan videó járta be az internetet, amelyen Bori Gábor Fradi-sálat égetett. Az ennek hatására kialakult szurkolói nyomás hatására Bori Gábor a korábbi bejelentés ellenére mégsem igazol az FTC-hez. Mivel a futballistát az MTK változatlanul szívesen kölcsön adná, ismét szóba került a Diósgyőrbe való igazolása.

– Tudomásom szerint Bori Gábor FTC-hez való szerződését nem is annyira a játékos, hanem sokkal inkább az MTK és a labdarúgó menedzsere szerette volna, azzal az indokkal, hogy így jobban szem előtt lett volna – mondta Nagy Béla, a DVTK-t működtető cég ügyvezetője. – Most, hogy a játékossal kapcsolatban változott a helyzet, folytatjuk a tárgyalásokat, ugyanis Bori Gábort jó játékosnak tartjuk, olyannak, aki erősítést jelentene a csapatunk számára, és nem mellékesen Tornyi Barnabás vezetőedző is szívesen látná őt Diósgyőrben. Kapkodnunk azonban nem kell, hála Istenek most végre olyan helyzetben vagyunk, hogy nem kell mindenáron egyezséget kötnünk. Ha az MTK-val és a játékossal egy a DVTK számára is előnyös szerződés feltételeiben tudunk megállapodni, akkor van esély arra, hogy nálunk játsszon tavasszal. De még egyszer mondom: nem létkérdés Bori Gábor leigazolása, azzal együtt, hogy jön az jó, ha pedig nem, akkor sem kell kétségbe esnünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!