BOON - Sport - NB III.

2018.03.11. 18:46

„Végig jó felfogásban és motiváltan játszottunk”

Miskolc, Tállya - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 18. fordulójában két megyei csapatunk játszott vasárnap.

Miskolc, Tállya - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 18. fordulójában két megyei csapatunk játszott vasárnap.

Diósgyőri VTK tartalék – Tiszafüredi VSE 3-1 (2-0)

Miskolc, 100 néző. V.: Urbán.

DVTK tartalék: Bukrán – Ternován, Ivánka, Tucsa, Orosz, Szalóczy (Korbély), Géringer L., Molnár, Makrai, Mertse (Géringer T.), Szabó. Edző: Sütő Szilárd.

Tiszafüred: Szalánczi – Vincze, Szövetes, Keményffy (Székely II D.), Kalóz, Tóth T. (Vincze), Székely I D., Pataki, Benedek, Éder, Sebe (Pesti). Edző: Csillag László.

G.: Mertse, Szabó, Makrai, ill. Székely.

Jók: az egész csapat, ill. Székely I D.

Sütő Szilárd: – Végig jó felfogásban és motiváltan játszottunk. Nagyon örülünk neki, hogy hazai pályán, saját szurkolóink előtt tudtunk győzelmet aratni, szükségünk volt erre a három pontra. Gratulálok a csapatnak!

Csillag László: – A gyorsan bekapott gól miatt át kellett szervezni a taktikát. A lehetőségeinket nem tudtuk kihasználni, lendületesebb volt a hazai csapat, ezt büntette is a második találattal. Gratulálok a hazai csapatnak!


Tállya KSE – Gyöngyösi AK 2-1 (0-1)

Mucsony, 100 néző. V.: Valu.

Tállya KSE: Tarr – Horváth B., Bocsi, Németh D., Irhás, Kovács Sz. (Ondó), Mihálszki (Kovács F.), Nyitrai, Lippai (Németh B.), Bihari, Minczér. Edző: Uray Attila.

Gyöngyös: Halasi – Földi, Csornij, Molnár (Sárándi), Tatár, Petrezselyem, Tarnai, Niedermüller, Gergely, Bartha (Szilágyi), Ficzere. Edző: Török János.

G.: Ondó, Kovács F., ill. Bartha.

Kiállítva: Bihari (62.).

Jók: az egész csapat, ill. Csornij.

Uray Attila: – Olyan játékhelyzetből kaptuk a gólt, amelyre fel voltunk készülve. Miután emberhátrányba kerültünk nagyobb lett a baj, de végül is nagy akarattal és tudatossággal tudtuk ezt ellensúlyozni. Örülök, hogy sikerült győznünk.

Török János: – Megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből.


[related-post post_id="3785614"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!