BOON - Sport - NB III.

2017.10.21. 19:27

„A vendéggól csak a slusszpoént jelentette”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 11. fordulójában négy megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 11. fordulójában négy megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Cigánd SE – Gyöngyösi AK 1-2 (1-1)

Cigánd, 150 néző. V.: Valu.

Cigánd SE: Sánta T. – Répási, Baksa, Szőllősi, Ötvös, Sánta K. (Oravecz), Horváth (Pásztor), Balla, Benke (Oláh), Toma, Molnár. Technikai vezető: Terjék Sándor.

Gyöngyösi AK: Halasi – Fekete (Fótos), Csornij, Rédei, Laurinyecz, Petrezselyem, Ivony (Suscsák), Tarnai, Domonyi, Gergely, Bartha (Árvai). Edző: Török János.

G.: Szőllősi, ill. Laurinyecz, Ivony. Jók: Balla, Baksa, Toma, ill. az egész csapat. Terjék Sándor: – Jól kezdtük a mérkőzést és az első félidőben eldönthettük volna a találkozó sorsát de nem tettük, a játékrész utolsó percében pedig kaptunk egy buta gólt. A második játékrészben pedig értékelhetetlenül játszottunk.

Labbancz Róbert, pályaedző: – Az első játékrész végétől amikor sikerült egyenlítenünk már azt játszotta a csapat amit szerettünk volna és azt gondolom megérdemelten nyertünk.


Termálfürdő Tiszaújváros – Tiszafüredi VSE 1-2 (1-1)

Tiszaújváros, 250 néző. V.: Jakab.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Márton, Bussy (Lukács), Kovács (Turcsik), Nagy D., Hussein, Orosz, Illés, Nagy R. (Kapacina), Lipusz. Edző: Gerliczki Máté.

Tiszafüred: Szalánczi – Vincze, Szövetes, Bogár, Tóth T. (Papp), Bozsó, Pesti (Farkas), Pataki, Benedek, Csábi (Szívós), Sebe. Edző: Csillag László.

G.: Hussein, ill. Vincze, Papp. Jók: Hussein, Orosz, Illés, ill. Szalánczi, Bozsó, Vincze.

Gerliczki Máté: – A mély talaj miatt ezúttal lassabb volt a játékunk, de még így is rengeteg helyzetet kidolgoztunk. A kihagyott tizenegyes eldöntötte hogy ma sem szerezzük meg a három pontot, utána a vendéggól csak a slusszpoént jelentette.

Csillag László: – Küzdöttünk, hajtottunk egy kiélezett mérkőzésen és a kevés lehetőségünkből kettőt sikerült kihasználni ami elég volt a győzelemhez.


Monor SE – Tállya KSE 5-1 (2-0)

Monor, 150 néző. V.: Bana.

Monori SE: Bozsó – Karacs, Ficsor, Villányi, Mundi, Mészáros, Pintér, Hunya (Urbán), Sági (Barthel), Tóth Á. (Bonifert), Balogh. Edző: Horváth Dávid.

Tállya KSE: Hegedűs – Horváth B. (Kovács), Lakatos, Molnár, Paranai, Németh D., Irhás, Mihálszki, Lippai (Balogh), Bihari, Minczér (Németh B.). Edző: Pachinger János.

G.: Balogh (2), Tóth Á., Ficsor, Bonifert, ill. Lippai. Jók: Pintér, Tóth, Balogh, ill. senki.

Horváth Dávid: – Jó mentalitással álltunk a mérkőzéshez és ez megmutatkozott a játékunkban is. Gyorsabbak voltunk ellenfelünknél, sok szép támadást vezettünk így gólokban is megmutatkozott fölényünk.

Pachinger János: – Teljesen megérdemelt hazai győzelem, a játék minden elemében jobbak voltak.


Putnok FC – Erzsébeti SMTK 0-1 (0-0)

Múcsony, 100 néző. V.: Nazsa.

Putnok FC: Egyed – Nyisalovits, Zimányi, Fehér (Kovács), Balogh, Katona B., Czető, Icsó (Sápi), Illés (Bocsi), Csicsvári, Csirszki. Edző: Koszta Péter.

Erzsébetvárosi SMTK: Bonica – Privigyei, Lázár, Tóbiás, Bányai, Mohácsik, Boda, Horváth (Nicsenko), Soós (Slezák), Pölöskei, Markovics. Edző: Turi Zoltán.

G.: Boda. Kiállítva: Markovics (92.). Jók: Balogh, Csirszki, ill. Bonica, Boda, Pölöskei.

Koszta Péter: – Az első 20 percben nem voltunk a pályán, azután átvettük az irányítást és 11-est is hibáztunk. A második félidőben az ellenfél nem jött a félpályán, de így is rúgattunk velük egy gólt.

Turi Zoltán: – Gratulálok a csapatnak teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

ÉM


[related-post post_id="3579765"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!