BOON - Sport - NB II.

2017.08.27. 21:58

Labdarúgó NB II - „Elégedettséggel tölt el a mai mérkőzés”

A labdarúgó NB II 6. fordulójában döntetlent ért el a Kazincbarcika.

A labdarúgó NB II 6. fordulójában döntetlent ért el a Kazincbarcika.

Kazincbarcikai SC – Nyíregyháza SFC 2-2 (1-2)

Tiszaújváros, 700 néző. V.: Bogár.

Kazincbarcika: Somodi - Tóth Sz., Heil, Belényesi (Sigér, 59.), Lőrincz P. - Takács, Hegedűs, Kovács O. (Boros, 79.) - Kanalos, Constantinescu (Bene, 46.), Kristófi. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Nyíregyháza: Hermány - Fodor F., Kártik (Sinanovic, 84.), Rezes, Pekár – Rubus, Hinora – Kesztyűs, Kelemen D., Csilus (Holdampf, 59.) – Dragóner (Gajdos, 46.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

Jók: Tóth Sz., Takács, Kristófi, Bene, ill. senki.

Vitelki Zoltán: – Mindenképpen elégedettséggel tölt el a mai mérkőzés, mind az eredmény, mind a játék szempontjából. Két ellentétes félidőről beszélhetünk, az elsőben javarészt a Nyíregyháza birtokolta a labdát, a másodikban úgy tűnt, hogy nem tesz jót nekünk a kiállítás, mégis ezt követően voltunk olyan motiváltak és akaratosak, amilyennek lenni kell. Úgy érzem hogy a végén a győzelmet is megszerezhettük volna.

Lucsánszky Tamás: – Gyáván és idegesen játszottunk, ettől függetlenül ezt a meccset mindenképpen meg kellett volna nyerni. Ilyen szinten, ilyen mérkőzésen két gólt kapni nem lehet.

A gólok története, percek, események

11. perc: Rezes vezette a labdát majd két védőt kicselezve betört a 16-oson belülre és 10 méterről a kapuba lőtt, 0-1.

42. perc: Tóth Sz. végzett el bedobást a jobb oldalról, a magasan középre szálló labdát Belényesi csúsztatta 6 méterről a kapuba, 1-1.

45. perc: Pekár lépett ki a védők vonalán majd 10 méterről a kapuba lőtt, 1-2.

64. perc: Kanalos megkapta a második sárga lapját így a kiállítás sorsára jutott.

82. perc: Takács végzett el szögletet a jobb oldalról, középre tekert, ahol Tóth Sz. 8 méterről fejelt a bal felső sarokba, 2-2.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!