BOON - Sport - NB II.

2017.04.23. 12:05

Nehéz helyzetben a Cigánd SE

Cigánd - A labdarúgó NB II 31. fordulójában Szegeden lép pályára a Cigánd SE csapata vasárnap.

Cigánd - A labdarúgó NB II 31. fordulójában Szegeden lép pályára a Cigánd SE csapata vasárnap.

Szegedi EOL SC – Cigánd SE (Szeged, vasárnap, 17.00)

Szénay Péter, a Cigánd SE szakmai igazgatója: – A soproni mérkőzés előtt volt egy elvárás a vezetőség részéről, hogy bizonyos pontmennyiséget gyűjtenünk kell az előttünk lévő két meccsen, de ezt nem sikerült hozni. Sopronban pontot szereztünk, és az egy nyugodtan lehetett volna három is. A Békéscsaba elleni hazai találkozóról nagyon nehéz bármit mondani, a véleményem az, hogy a játék nem volt olyan rossz, ahogyan azt a végeredmény mutatja. Sajnos, megint gólt kaptunk nagy távolságról… A 75. percben úgy döntöttem, hogy a pontszerzés reményében átszervezem a csapatot három védős felállásra, csakhogy egy egyéni hiba után a 81. percben eldőlt a mérkőzés. Amit kellett, elvégeztük a SZEOL elleni felkészülés során, a meccsre már szombaton elindulunk. Nehéz helyzetben vagyunk, a játékosoknak teljesíteniük kell, ellenkező esetben lesznek bizonyos lépések.

Nicorec öt sárga lap, míg Varga Krisztián és Varga Kevin sérülés miatt hiányzik a hét végén a cigándiaktól.

A várható kezdőcsapat: Sánta – Molnár, Raducu, Csicsvári, Szilágyi – Balogh A., Sándor (Kuti), Oltean, Angyal – Katona, Popescu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!