BOON - Sport - Megye II.

2018.03.17. 19:56

Kilencet "hintett" a Tiszakeszi

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 19. fordulójában három meccset játszottak szombaton.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 19. fordulójában három meccset játszottak szombaton.

[poll id="1523"]


Tiszakeszi – Hernádnémeti 9-0 (7-0)

Tiszakeszi, 150 néző. V.: Füleki.

Tiszakeszi: Bordás – Lovász. M. Varga G., Bak (Szakál), Molnár, Borza Rémiás (Soltész), Egyed,. Tamás (Szabó), Nyeste, Lados. Edző: Molnár János.

Hernádnémeti: Gyöngyösi – Kovács, Szolnoki, Lipták, Lakatos E., Kaposvári, Lakatos K., Debrődi, Szabó, Orosz, Nótár. Edző: Lázár Norbert.

G.: Tamás (4), Egyed (2), Lados, Rémiás, Nyeste. Jók: az egész csapat, ill. Gyöngyösi Ifi: 4-1.

Szabó Viktor csapatvezető: - Ilyen különbséggel is megérdemelt a győzelmünk. Szebbnél szebb gólokat szereztünk. Köszönjük szurkolóinknak, hogy a rossz idő ellenére is kilátogattak a mérkőzésre. Az ellenfélnek köszönjük az időpont módosításhoz való sportszerű hozzáállást.

Lázár Norbert: - Azt hiszem mindent elmond erről a mérkőzésről az, hogy a kapusunk volt a csapat legjobbja… Ezt még nézni is szörnyű volt, nem hogy átélni! Gratulálok a hazaiaknak!


Sajószöged – Tibolddaróc 6-2 (2-2)

Sajószöged, 100 néző. V.: Tóth Zs.

Sajószöged: Serki – Pásztor (Kondor), Farkas, Kiss (Migyu), Szajevics (Gulácsi), Kovács, Fekete (Poór), Gyuricskó, Paczók, Tóth (Galambossy), Tekse. Edző: Antal József.

Tibolddaróc: Juhász Gy. – Filep, Huszár (Pintér), Sályi, Juhász B., Holicskó, Pásztor, Burai, Varga, Nagy, Csipi (Mátyus). Edző: Szűcs Levente.

G.: Paczók (2), Szajevics (2), Tekse, Burai, ill. Varga, Juhász. Jók: senki, ill. senki. Ifi 1-1.

Antal József: - Az első félidőben majdnem végig aludtunk. Lassan és pontatlanul játszottunk. A második játékrész már jó volt: látványosan és eredményesen játszottunk.

Szűcs Levente: - Egy félidő tökéletes játék. A második elárulja teljesítményünket: nem volt kapura lövésünk! Gratulálok a hazaiaknak!


Ónod – Mezőcsát 3-1 (1-0)

Ónod, 30 néző. V.: Fülöp.

Ónod: Kónya – Szakáczki, Zemlényi (Huszár), Dolyák (Győri), Stoff, Takács, Rácz, Krajnyák, Pásztor, Profáncsik (Borbély), Tóth. Edző: Répási Ferenc.

Mezőcsát: Balázs – Horváth, Balázs L., Csapó, Nagy, Károlyi (Bóta), Szamkó (Kovács Gy.), Sipos (Barta), Kovács R., Koczka (Csillag), Jámbor. Edző: Koczka Ferenc.

G.: Zemlényi, Győri, Rácz, ill. Bóta. Jók: Kónya, Szakáczki, Takács, Győri, ill. Szamkó, Horváth. Ifi: 4-1.

Répási Ferenc: - Jó játékvezetés mellett bedaráltuk az ellenfelet. Gratulálok az ifinek is és boldog szülinapot Máté!

Koczka Ferenc: - 70 percig partiban voltunk. Emelt fővel jöttünk le, Gratulálok a hazaiaknak.

ÉM


[related-post post_id="3791057"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!