BOON - Sport - Megye II.

2017.06.04. 21:09

„Köszönjük szurkolóinknak, hogy bajnoki aranyéremhez segítették a gesztelyi csapatot”

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 29. fordulójában három meccset játszottak vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 29. fordulójában három meccset játszottak vasárnap.

Nyírjes-Szirma – Parasznya 2-5 (2-3)

Miskolc, 50 néző. V.: Séra.

Nyírjes-Szirma: Szabó – Braun, Kóti, Tóth, Barnóth, Oláh, Urbán, Terdik, Ináncsi (Halász), Orosz, Lovász. Edző: Takács Tibor.

Parasznya: Burai – Szaniszló J. (Gál), Szaniszló M., Illés (Váradi), Galamb (Bujdos), Novák, Szentidai, Hegedüs, Titkó, Szamkó (Timbókovics-Süle), Tóth. Edző: Bodnár József.

G.: Urbán, Orosz, ill. Galamb (2), Szaniszló J., Illés, Szaniszló M. Jók: Braun, Szabó, ill. az egész csapat. Ifi: 5-0.

Takács Tibor: - Hamar megszereztük a két gólos előnyt és azt hittük, hogy megvan a mérkőzés. Sajnos erőnlétben és fejben elfáradtunk, aminek ez lett a vége. Gratulálok a vendégeknek.

Bodnár József: - Álmos kezdés után csak felébredtünk és nyertünk egy sportszerű csapat ellen.


Ináncs - Aszaló 1-3 (0-0)

Ináncs, 200 néző. V.: Tóth M.

Ináncs: Kádas – Pockodi, Flaskó (Szalánczi), Teleki, Ónodi (Mida), Karaffa (Koscsó), Glonczi, Takács, Csizmár, Takács (Balassa), Tahi. Elnök: Montvajszki Bertalan.

Aszaló: Korály – Molnár, Sukály, Bari (Füleki), Bodnár, Ártim, Bobcsák (Lajtos), Ganyi (Balogh), Ádám A., Kiss, Stefán. Edző: Mikó Norbert.

G.: Mida, ill. Kiss (3). Jók: az egész csapat, ill. Bodnár, Molnár, Kiss. Ifi: 3-10.

Montvajszki Bertalan: - Sportszerű mérkőzésen tisztességgel helyt álltunk a jobb erőkből álló vendégekkel szemben. Köszönöm a fiúk lelkes játékát. További sok sikert a vendégeknek. Jó játékvezetői hármas.

Mikó Norbert: - Kellemes környezet jó idő, idény végi játék. A második félidőben már eredményesek is tudtunk lenni, ezért megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. További sok sikert a hazaiaknak.


Sajóvámos – Gesztely 2-4 (0-2)

Sajóvámos, 200 néző. V.: Belicza.

Sajóvámos: Bordás – Varga, Stefán, Fejes, Hajkó, Hunyadi, Mohácsi (Orosz), Tóth (Gelyeta), Váradi, Somogyi, Paszternák. Edző: Váradi Norbert.

Gesztely: Czifra – Mida, Vadász (Nagy L.), Bacsó, Katona (Nagy Zs.), Hozdik, Stipula, Lapis (Rácz), Varga (Fukszi), Zsarnai, Erdélyi. Edző: Túróczi Attila.

G.: Váradi, Mohácsi, ill. Vadász, Erdélyi, Zsarnai, Rácz. Jók: Stefán, Fejes, Mohácsi, Gelyeta, Hunyadi, ill. az egész csapat. Ifi: 2-2.

Váradi Norbert: - Egész jó mérkőzést játszottunk a bajnokkal. Csapatunk mindent megtett, hogy megnehezítsük a Gesztely feljutását. Köszönöm a szurkolóknak és a csapatnak az egész éves hozzáállást és sok sikert kívánok nekik a jövőben. Hajrá Vámos!

Túróczi Attila: - Köszönjük szurkolóinknak, hogy a bajnoki aranyéremhez segítették a gesztelyi csapatot. Külön köszönet Simon István polgármesterünknek, Bacsó Leventének és Czifra Lászlónak valamint az összes vállalkozónak és támogatónak, akik hittek bennünk!

A Nagybarca visszalépése miatt a Sajósenye-Arnót szabadnapos volt.

ÉM


Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő fegyelmi határozatokat hozta az elmúlt heti fordulóban kiállított játékosok ügyében.

A 2016/2017-os Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú bajnokság Észak csoportjának tavaszi órarendje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!