BOON - Sport - Megye II.

2017.06.11. 21:45

„A végén azért még sikerült egy nagyot rúgni magunkba”

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának 30. fordulóját rendezték meg vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Északi csoportjának 30. fordulóját rendezték meg vasárnap.

Ináncs – Mályinka 1-1 (1-1)

Ináncs, 150 néző. V.: Haraszin.

Ináncs: Kádas – Pockodi (Karaffa), Flaskó, Koscsó (Hódos, Ónodi), Teleki, Ónodi, Takács, Glonczi, Takács, Csizmár, Tahi. Elnök: Montvajszki Bertalan.

Mályinka: Busa – Márku, Pál Kutas, Pápai, Juhász, Béres, Tiba, Csoma (Gór B.), Kulcsár, Porkoláb, Dávid (Szabó). Edző: Gór Bálint.

G.: Koscsó, ill. Tiba. Jók: Kádas, Glonczi, Takács, Teleki, ill. Busa, Pápai, Béres, Kulcsár, Tiba, Juhász. Ifi: 9-3.

Montvajszki Bertalan: – A gólképtelenségünk végig kísért minket a tavasszal. Az utolsó mérkőzésen sem bírtunk még egy tucat helyzetből sem betalálni. A megszerzett 4 ponttal tavasszal nem csoda, hogy kieső helyre sodródtunk. Köszönjük a fiúk játékát és az önkormányzat támogatását. Mindenkinek jó pihenést a nyári szünetben, jó játékvezetés.

Gór Bálint: – A nagy melegben próbáltunk tenni a győzelemért, de a helyzeteink kimaradtak. Köszönjük a játékosok egész éves hozzáállását, köszönjük szurkolóinknak és támogatóinknak a segítséget. A következő szezonban jobb helyezést várunk majd el. A játékvezetés kiváló volt.


Bódvaszilas – Varbó 0-0

Bódvaszilas, 200 néző. V.: Molnár G.

Bódvaszilas: Kavicsányi – Silye (Lóczi), Spisák, Takács, Bári, Izsó, Filka, Varga, Giba (Rémiás), Bári (Zupkó), Lukács. Csapatvezető: Takács László.

Varbó: Kiss – Smida, Asszony, Szőke, Lubai, Kovács, Antal, Sikur, Horváth, Gaál, Verebélyi (Kálmán). Edző: Asszony Béla.

Kiállítva: Kavicsányi (30.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 4-3.

Takács László: – Szeretném megköszönni Fülöp József polgármester úrnak és a képviselő testületnek az egész éves anyagi támogatást, szurkolóinknak a biztatást. A mai mérkőzésen újra bebizonyítottuk, hogy csapatként küzdenitudásból nagyot tudunk produkálni. 60 percet emberhátrányban játszva ziccereink voltak, de ma nem voltak velünk a hazai kapufák...

Kovács Szabolcs, csapatvezető: – Elsősorban gratulálok a Gesztely bajnok címéhez, sok sikert nekik a megyei I-ben! Szintén gratulálunk az ifi csapatnak a bajnoki címhez, amit az elmúlt négy évben háromszor is elértek. A sok gratuláció után köszönöm az önkormányzatnak, támogatóinknak, amit a varbói sportegyesületért tettek. Jó pihenést és feltöltődést mindenkinek!


Sajóvámos – Sajósenye-Arnót 4-3 (1-2)

Sajóvámos, 150 néző. V.: Rúsz.

Sajóvámos: Bordás – Varga, Váradi, Hunyadi, Stefán, Gelyeta, Fejes, Somogyi, Mohácsi, Orosz, Paszternák. Edző: Váradi Norbert.

Sajósenye-Arnót: Kovács – Szabó, Balogh, Hankó R., Hankó Gy., Hankó M., Glonczi (Miklós), Ermidi (Gulyás), Hankó L. (Hankó A.), Erdei, Hankó I. Edző: Takács István.

G.: Stefán (2), Mohácsi, Fejes, ill. Hankó I. (2), Erdei. Jók: az egész csapat, ill. Erdei, Hankó M. Hankó I. Ifi: 3-3.

Takács Gábor elnök: – Köszönjük az önkormányzat és szurkolóink egész éves támogatását. Úgy illene, hogy a befejezés mellett döntő edzőnek és játékosoknak megköszönjem az eddigi munkájukat, de nem teszem meg, bízva abban, hogy az elkövetkezőkben is velem együtt tovább dolgoznak a sajóvámosi csapat sikeréért.

Takács István: – A bajnokságban elért 5. helyezés nem rossz eredmény, melyhez gratulálok csapatnak. Köszönöm a vezető társaim és a játékosok helytállását, valamint az önkormányzatok támogatását. Jó pihenést mindenkinek.


Dédestapolcsány – Aszaló 4-3 (2-3)

Dédestapolcsány, 50 néző. V.: Füleki.

Dédestapolcsány: Simon – Bartók, Kónya, Lázi L., Szalóki, Bárdos, Pál, Schveiczer, Lázi Gy. (Bartók), Boros, Burger. Elnök: Galuska József.

Aszaló: Váradi – Molnár, Sukály, Bari G., Bodnár, Ártim (Krajnyák), Ganyi, Ádám A., Bari M. (Lajtos), Kiss (Füleki), Stefán. Edző: Mikó Norbert.

G.: Kónya (2), Lázi L., Lázi Gy., ill. Bari M. (2), Bari G. Jók: az egész csapat. ill. Bodnár, Molnár. Ifi: 7-1.

Galuska József: – Köszönjük az önkormányzat és támogatóink egész éves segítségét. A végére elég jól belejöttünk. Ma egy jól játszó erős csapatot sikerült legyőznünk.

Szabó László csapatvezető: – Köszönjük Aszaló Önkormányzatának és szponzorainknak az egész éves támogatását. Ettől azért szebb befejezést reméltünk!


Nyírjes-Szirma – Gesztely 2-7 (2-5)

Miskolc-Szirma, 150 néző. V.: Nagy F.

Nyírjes-Szirma: Takács (Szabó P.) – Kóti, Halász, Tóth, Barnóth, Szmrek, Terdik, Urbán, Szabó L., Orosz, Lovász (Lévai). Edző: Takács Tibor.

Gesztely: Baranyi (Czifra, Vanyó) – Mida, Vadász, Rácz, Bacsó (Fukszi), Katona, (Simon), Stipula, Nagy Zs, (Nagy L.), Tóth, Varga, Erdélyi. Edző: Túróczi Attila.

G.: Terdik, Szabó L., ill. Bacsó (2), Varga (2), Vadász (2), Erdélyi. Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 1-6.

Takács Tibor: – Elsősorban gratulálok Gesztely bajnoki címéhez, sok sikert nekik a megyei I. osztályban. Köszönöm szépen mindenkinek, aki valamit is segített, hogy működjön, létezzen a szirmai futball. Köszönöm családomnak, hogy kitartott mellettem. A játékosoknak és nem utolsó sorban Tóth József edzőmnek és barátomnak, hogy bízott bennem és együtt tudtuk a szirmai futballt segíteni. Ahogy olvasható: 30 év után befejezem a nagypályás pályafutásom minden téren! További sok sikert a szirmai csapatnak! Hajrá Szirma!

Túróczi Attila: – Gratulálok mindenkinek, aki segítette a csapatot. Hajrá Gesztely!


Parasznya – Szirmabesenyő 2-0 (1-0)

Parasznya, 150 néző. V.: Szobóczki Cs.

Parasznya: Burai – Szaniszló J. (Markov), Szaniszló M., Illés (Gál), Galamb, Novák, Szentidai, Hegedüs, Titkó, Szamkó (Váradi), Tóth. Edző. Bodnár József.

Szirmabesenyő: Mészáros – Kis, Tarczali, Bihari, Kalász, Fejes, Benedek, Mizser, Juhász, Nyitrai, Jesztrebi (Nagy). Edző: Valkányi Péter.

G.: Galamb (2). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 4-3.

Bodnár József: – Köszönet mindenkinek, aki valamit segített a parasznyai futballnak. Nehéz szezonunk volt, sok sérüléssel, ennek ellenére emelt fővel nézhetünk a tabellára. Nagyszerű embereket ismertem meg Parasznyán sajnálom, hogy egy hajszállal lemaradtunk a 4. helyről. Gratulálok az előttünk végzőknek. Jó pihenést mindenkinek.

Peknyó László, alelnök: – Végre vége! Köszönjük az önkormányzatnak és polgármester úrnak az egész éves támogatást!


Rudabánya – Mucsony 4-1 (3-1)

Rudabánya, 100 néző. V.: Tóth M.

Rudabánya: Keller – Veres, Sike, Márku, Kiss, Theisz, Ádám, Káló, Kovács, Nagy, Toma. Edző: Veres Béla.

Mucsony: Lakatos – Bányai (Kovács), Szaszin, Mátyás (Varga), Spák, Németh, Bálint, Szalánczi, Jóna, Kovács, Krehely (Bezsilla). Edző: Bezsilla Zoltán.

G.: Káló (2), Veres, Kiss, ill. Mátyás. Jók: az egész csapat, ill. Bálint, Mátyás. Ifi: 2-2.

Kovács Gyula csapatvezető: – Az utolsó mérkőzés jól sikerült. Minden játékosnak köszönöm, hogy szabadidejében segítette a rudai csapatot. Köszönjük az önkormányzat, a vállalkozók és a magánszemélyek támogatását. Sok sikert a csapatnak a továbbiakban is. Hajrá Rudabánya!

Bezsilla Zoltán: – Véget ért a szenvedés. A végén azért még sikerült egy nagyot rúgni magunkba. Köszönöm Szalánczi Krisztiánnak, hogy velünk volt.

Nagybarca visszalépése miatt a Szalonna szabadnapos volt.

ÉM


Az Északi csoport végeredménye

1. Gesztely 28 23 3 2 102-39 72

2. Varbó 28 21 2 5 102-43 65

3. Aszaló 28 19 4 5 90-36 61

4. Sajóvámos 28 14 5 9 83-57 47

5. Parasznya 28 13 8 7 70-43 47

6. Sajósenye 28 13 6 9 92-50 45

7. Rudabánya 28 13 5 10 70-62 44

8. Szalonna* 28 13 4 11 70-72 42

9. Mályinka 28 9 8 11 65-62 35

10. Bódvaszilas 28 9 7 12 59-61 34

11. Szirmabesenyő 28 8 7 13 45-50 31

12. Nyírjes-Szirma 28 6 2 20 44-111 20

13. Dédestapolcsány 28 6 - 22 72-116 18

14. Mucsony 28 6 - 22 52-126 18

15. Ináncs* 28 5 3 20 30-118 17

Nagybarca visszalépett

*1 büntetőpont levonva


Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő fegyelmi határozatokat hozta az elmúlt heti fordulóban kiállított játékosok ügyében.

A 2016/2017-os Borsod-Abaúj-Zemplén megyei II. osztályú bajnokság Észak csoportjának tavaszi órarendje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!