BOON - Sport - Megye I.

2016.11.08. 20:22

MVSC: még nem lehet tudni, hogy hol

Miskolc - Továbbra sem lehet tudni, hogy hol játssza majd hazai mérkőzéseit az MVSC.

Miskolc - Továbbra sem lehet tudni, hogy hol játssza majd hazai mérkőzéseit az MVSC.

Csak annyi biztos: a megyei I. osztályban szereplő miskolci zöld-fehérek az edzéseiket a Győri kapuban lévő ifjúsági sporttelepen tartják.

– Az őszi szezonból hátralévő hazai meccsünket az Egyetemvárosban lévő atlétikai centrum labdarúgópályáján szeretnénk megrendezni – mondta érdeklődésünkre Deák László, a zöld-fehérek ügyvezetője. – A már tavaszról előrehozott, 16. fordulóban is hazai környezetben szereplünk, ekkor az Ongát fogadjuk, de természetesen nem a Kubikban, hiszen a sporttelepünket már átadtuk az „építőknek”. Szándékunk szerint felcseréljük a pályaválasztói jogot az Ongával és mi látogatunk majd oda. Ha pedig ezt nem engedi az MLSZ megyei igazgatósága, akkor szintén az egyetemi pályát célozzuk meg.

Az MVSC ügyeiben megkerestük Sajti Viktort, a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatóját, aki ezt közölte:

– Mivel az 1. fordulóban volt már egy Onga – MVSC találkozó, így a szabályok szerint újra Ongán nem játszhatnak a csapatok. Az érintett kluboknak így más helyszínt kell keresniük. Ami pedig az egyetemi pályát illeti: ennek hitelesítése továbbra sem történt meg, ezt ugyanis az MVSC nem kérte tőlünk.

ÉM-KT


Miskolc - Stadionrekonstrukció: Diósgyőrben már bontanak, az MVSC-pályát még csak őrzik, ott munka még nem folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!