Már egy teljes sorra való játékosuk van a Jegesmedvéknek

Miskolc - Újabb három sportoló szerződtetését jelentette be a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata.

Miskolc - Újabb három sportoló szerződtetését jelentette be a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata.

A 2016/17-es verseny­évadban a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata a Mol Ligában szerepel, a küzdelemsorozatra a keret kialakítása megkezdődött a piros-fehéreknél. Első körben három játékossal, Hajós Rolanddal, Galanisz Nikandrosszal és Tóth Adriánnal állapodott meg a klub, majd bejelentették a vezetőedző személyét. A szakvezetői feladatokat az amerikai állampolgárságú Doug Bradley látja el, a 60 éves szakember edzői pályafutása során volt az amerikai McGill Univer­sity másodedzője (1979–81), a német Frankfurt Lions másodedzője (1997–99), a német München Barons másodedzője (1999–2001), a Frankfurt Lions vezetőedzője (2001/02), a német SC Riessersee másodedzője (2003), az osztrák HC Innsbruck vezetőedzője (2003/04), a szlovén HK Jesenice vezetőedzője (2008/09), a horvát Medvescak Zagreb klub és sportigazgatója majd vezetőedzője (2009–11), valamint az amerikai Wheeling Nai­lers másodedzője (2013–15).

Ezek után az is kiderült, hogy együtt dolgozik majd három olyan játékossal, akik a klub saját nevelésű sportolói, és tavaly is a DVTK Jegesmedvék hokisai voltak: Láda Balázs, Miskolczi Márk és Kiss Bence szerződtetésével – mivel utóbbi kapus – éppen egy sorra való játékosa van a Mol Liga címvédőjének.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!