Jégkorongozók vs. szurkolók incidens Miskolcon - Folyik a vizsgálat

Miskolc - „<em>A DVTK mindig egyformán büszke lehetett sportolóira és szurkolóira, éppen ezért különösen fájóak minden diósgyőri számára a jégkorongozóink és drukkereink konfliktusáról szóló hírek. Klubunkhoz egymásnak ellentmondó információk jutottak el a szombatról vasárnapra virradó éjszaka az egyik miskolci szórakozóhelyen történtekről.</em>” A DVTK Jegesmedvék közleménye.

Miskolc - „A DVTK mindig egyformán büszke lehetett sportolóira és szurkolóira, éppen ezért különösen fájóak minden diósgyőri számára a jégkorongozóink és drukkereink konfliktusáról szóló hírek. Klubunkhoz egymásnak ellentmondó információk jutottak el a szombatról vasárnapra virradó éjszaka az egyik miskolci szórakozóhelyen történtekről.” A DVTK Jegesmedvék közleménye.

A DVTK Jegesmedvék a fentiek miatt azonnal hozzálátott az esettel kapcsolatos információk begyűjtéséhez, és belső vizsgálat keretében tárja fel a történteket. Ezzel párhuzamosan a mai napon arról kaptunk tájékoztatást, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság hivatalból vizsgálatot indított garázdaság gyanúja miatt.

A történtek fejleményeiről tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat.

Forrás: dvtk.eu.


Miskolc - Egy szombat esti DVTK szurkoló-játékos incidensről számolt be az Ultras Diósgyőr Facebook oldalán egy jelen lévő diósgyőri drukker.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!